tisdag 1 april 2014


Gomorron!

Jag kom aldrig iväg på MC-mässan pga förkylningen men jag överlevde som tur var ändå .. hi hi.
Tack för krya hälsningarna jag fick i förra inlägget! =)

I lördags gjorde jag en gudomligt god Chokladmousse, jag hade lätt kunnat äta upp hela satsen själv men fick ju lov att bjuda gubben med på en portion .. =)
Receptet hittade jag på www.56kilo.se, där finns många goda recept för såna som jag, som gillar lågkolhydratkost .. mums!


I lördags var det ju Earth hour, deltog ni i det? Vi har varit med i ganska många år, nu är jag nog ganska energimedveten annars med, men på Earth hour släcker jag ner i hela huset och tänder alla ljus, och det blir nog säkert minst 30 ljus i vårt hus, jag är lite ljusgalning .. hi hi
Så här såg det ut på det gamla symaskinsbordet i TV-rummet under lördagkvällen.


I söndags kände jag mig så pass pigg att jag orkade ta mig iväg till IKEA, skulle köpa lite växter, kuddar och värmeljus till lokalen. Just nu kretsar det mesta kring öppnandet av Harmonikällar´n, det är så mycket som ska fixas och förberedas så det är väl det jag ägnar de flesta av mina vakan timmar kring... =)

En annan typ av shopping som är rolig är auktion, men nuförtiden åker jag sällan iväg till auktionskammaren utan jag är med och budar on-line, det är praktiskt för då behöver jag bara vara med vid de bud jag är intresserad av .. =)
Så i söndagskväll var det dags för lite nät-auktion och jag blev med två bud.
Jag har inte hunnit hämta hem dem än så ni får nöja er med auktionsfirmans bilder, men jag bidde med detta fina radiobord som ska målas vitt och tas med ner till lokalen.

Och så ropade jag in den här söta gamla Fotogenkaminen, om den fungerar så ska den få boa i förtältet till husvagnen, det kan vara skönt med lite tillskottsvärme tidigt och sent på säsongen .. =)

I går f.m. gick jag över till lokalen för att städa och fixa lite, orken finns inte där pga förkylningen som inte är helt bra, så det blev mycket sitta och vila, men jag fick lite gjort i alla fall. Tog denna bild när jag satt där på en stol i meditationshörnan och vilade, ursäkta den dåliga mobilbilden, ska ta med stora kameran och fota sen när jag är färdig .. =)

Nu ska jag sätta fart, ska sy några överdrag till meditationskuddarna och sen ner och se om jag orkar få något gjort i lokalen idag med .. lite i taget så går det nog bra .. =)

Ha en underbar tisdag!
Kram Patricia

4 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Kikar in och önskar dej en fin 1 april och en härlig tisdag.Kramar Rita

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Synd på mässan, men det kommer flera. Och jodå, vi släckte. Men det lyste hos dom flesta grannar!
En sån fotogenkamin har vi, en liknande. Var noga med och fylla den med rätt bränsle. Vi tog fel en gång och då brann hela kaminen!
Kramar/AM

Nina sa...

Vad fint du gör! Håller tummar för att många hittar dit :)

Kramar om!
Nina

Vardagens guldkorn sa...

Kul att du är tillbaka:) bra med pauser i bland...
Tråkigt att höra om Rozzi , dom är ju familjemedlemmar och det blir så tomt efter dom.
Kul att du har eget på gång! All lycka till dig!
Kram Linda