tisdag 20 september 2011Oj, hoppsan, nu har det ju gått fleeeera veckor sen jag skrev sist .. *skäms*
Men jag tror jag kommit på varför det inte blir av, jag är ju så mycket på Facebook och har skriver ju och lägger upp bilder där, så det känns lite som att göra samma sak två gånger när man även ska blogga .. så det är nog därför jag "glömmer" bort att blogga .. =)

Nåväl, det har inte hänt så jättemycket här i alla fall så ni har inte gått miste om så mycket .. ; )

Förra helgen hade vi 20-års kalas i dagarna två.
Tänka sig att den här lilla krabaten, min lill-kille Alexander har blivit 20 år .. var har åren tagit vägen? Och är jag så jäkla gammal? .. nåväl, han är lika go nu som då så han kommer alltid att vara mammas lillkille fast han nästan är 2 meter lång och väger 100 kg  ... =D

Jag hade gjort det enkelt för mig och beställt 2 stora smörgåstårtor till kalaset, och sen bakade jag bara några kladdkakor till kaffet .. vill ju orka umgås med vännerna när de kommer .. =)

Clara kom ju så klart på kalaset, i fin rosa klänning.
Farmors lilla hjärtegull ... =)

Hon gillar att leka "Titt-ut" och har börjat med att hon böjer sig ner under bordet så hon inte ser oss och sen tittar hon förtjust upp och ser överlycklig ut när vi säger Titt-ut ... ha ha .. hon är ju för go .. =)

Jag har länge tänkt göra något med den tomma väggen i trapphuset och har länge tänkt att jag vill kunna sätta upp mina fotografier någonstans. Inte för jag är någon proffsfotograf men ibland får man ju till det och några bilder känner jag mig ju så klart väldigt nöjd med.
Sagt och gjort så i förra helgen han jag in en sväng till Rusta och köpte tavelhyllor då de sålde dem för endast 29:-/styck. Det blev ett gäng ramar med och sen var det bara att sätta sig och leta bland de få bilder jag hade framkallat så att jag fick upp några bilder i alla fall.
Nu är det inte lika tomt på väggen men det ska upp en hylla till och så har jag beställt några fler bilder i lite större format så det inte bara är pyttiga bilder .. =)


I går var jag med jobbet på Byggmässa.
Vi var bjudna på vår leverantör Beijers kund-evenemang. Det hette "Bygg-tåget" och de hade fyllt en massa omgjorda tågvagnar med seminarierum och leverantörs-utställningar.
Bilden lånad från Byggtågets sida på Facebook

Vi bjöds på mat tillagad av stjärnkocken Tommy Myllymäki .. och det var jättegott .. =)

Nu ska jag åka och hämta min thaikompis och få en timmes skön thaimassage .. =)

Må så gott!!
Kram Patricia

7 kommentarer:

Lena sa...

Det spelar ingen roll om du skriver sällan, är roligt att läsa när du väl skriver;) Sen håller jag ju koll på dig på fb som sagt, hihi:) Härliga bilder och visst är det konstigt att barnen blir så vuxna, när vi själva liksom stannat av i åldern;) Lilla fina Clara, de är så underbara och jag ser att "våra" töser följer varandra i utvecklingen:) Tänk vilken lycka:) Ha det gott kram kram

Johanna Stålros sa...

Så mycket gott! Kram Johanna

Nattmia sa...

Söta lilla tjejen.. Och grattis till sonen.. Om 4 månader fyller min dotter 18 och två månader efter det fyller sonen 20, fattar inte att de är så stora..

Jag har ju beställt förstoringar till min "artistvägg" och ramat in dem men jag har inte fått upp dem ännu.. Måste sätta fart med det så de kommer upp någon gång =)

Ha nu en fin onsdag..

Kram Mia

Lilla Kullan sa...

Så stor hon har blivit, sötaste lilla Clara.:-) Kram Stina

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Har förstått att facebook tar mycket tid, jag har inte gått med där, skulle aldrig hinna. Så söt liten gäst på kalaset, bilden när hon knäar för och gömma sig är för go. Och angående kommentarer, har du kollat om du har bocken: fortsätt vara inloggad ikryssad under där du loggar in? Är den ikryssad tar du bort den, då ska det funka. Den lilla bocken låser hela systemet.
Kramar
AnnaMaria

Hanna sa...

Ha en fin helg.
Kram
Hanna

Hem Ljufva Hem sa...

Blev ju fint med hyllorna.Har själv tänkt köpa dessa hyllor på Rusta men de längsta.Är kul att rama in och förstora upp de bilder man blivit extra nöjd med,håller med.Köpte skrivare för ett tag sen så kan förstora upp själv till A4 storlek iallafall...
Ha en fin helg.
Kramiz.