måndag 13 februari 2012

Hej på er!

I helgen har jag varit på kurs igen.
Jag älskar att gå på utbildning, utvecklas, upptäcka nya saker och lärdommar, träffa nya fantastiska människor och känna att man utvecklas i livet.

Både lördagen och söndagen startade vi med en lång och skön meditation. Tänk att det är så skönt att meditera, att bara släppa allt runt omkring sig och gå in i sig själv i stillhet .. så skönt!

Utbildningen jag har börjat heter "Medial utvecklings utbildning" och pågår i flera stadier fram till augusti då vi får våra diplom .. ja om man klarat utbildningen så klart .. hi hi.
Lördagen hade fokus på intuitionsövningar i form av Aura avläsningar och att tyda Orakel-kort med sin intuition. Jag har provat det tidigare och blir lika förvånad varje gång att det fungerar, det känns overkligt på något vis .. så häftigt att man har svårt att ta det till sig .. =)
På söndagen jobbade vi med Psykometri. Alla hade fått ta med sig 2 personliga saker som skulle vara inslagna i paket och ingen visste vilket paket som hörde till vilken person, så turades vi om att ta ett paket och "läsa av" det med intuition .. och det är lika galet häftigt det, att man kan känna känslor, se bilder och få fram information om den som äger saken .. =D

Vi var ett underbart gäng på 12 tjejer och vi har haft en helt underbar helg tillsammans och jag längtar redan till nästa kurstillfälle. Men först ska jag klara av att göra läxan vi fick .. så jag har lite att jobba med och en bok att läsa som ska recenseras .. =)

Jag älskar mitt liv och är så glad att jag vågat prova det här med medialitet, healing, intuition och andekontakt .. det är så himla kul och intressant.

Hoppas ni med haft en underbar helg!
Kram Patricia

5 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Du verkar ha funnit det du vill ha i livet! Och så har du lilla Clara, då är det bäst!
Kram Eva

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Helt klart har du hamnat rätt, det lyser glädje mellan raderna. Och det är ju då man gör ett så bra jobb också, du kommer klara kursen med glans.
Varm kram
AnnaMaria

Gunillasljusglimtar sa...

Jaa håller med de andra du har funnit ditt i livet,det hör vi på dej..Goa Patricia! Hoppas du får en fiin helg kram på dej ♥ Gunilla

eli sa...

hej ville bara säga att just nu har jag ett jätte bra erbjudande på min blogg om vattenpärlor kika in!
watercrystals.blogg.se

Gunillasljusglimtar sa...

hej vännen..vill bara önska dej en trevlig helg ♥ Kramis /Gunilla