onsdag 18 juli 2012


Nu är äntligen blåbären mogna .. jag älskar blåbär, det är så himla gott. MEN eftersom jag just nu undviker kolhydrater så blir det inga blåbärspajer, blåbärsmuffins eller blåbärssylt .. utan nu kör vi bären naturella med vispgrädde (utan socker) .. och det är ju underbart gott det med.. =)


Eller blanda dem med jordgubbar, inte helt fel det heller .. och efter några veckor utan socker så har jag vant mig av med sötsuget en hel del så jag saknar det inte på bären.


Hoppas jag inte tjatar sönder ert med mitt MC-skrivande .. ha ha .. men i går var det dags att göra Risk 2:an som ingår nuförtiden i MC-utbildningen. Jag fick den gråa hojen tilldelad mig och det var ingen hoj jag gillade, en två-taktare som lät som den skulle skära ihop när man körde på låga varv .. som det skramlade o hade sig, men det ska tydligen låta så om dem .. =)
Men jäklar va kul det var att köra manöverproven och tänja på sina gränser och spärrar .. och det gick riktigt bra med för den delen, är lite nöjd med mig själv om jag får vara det .. hi hi.
Vi fick även prova att skjutsa varandra och jag provade till o med att skjutsa min lärare som är en stor och reslig man, och konstaterade att det kändes inte så där jättetryggt att köra någon som är mycket större än en själv, så det kommer jag att undvika i framtiden .. hi hi.

Jag blev i alla fall godkänd på proven och det var skönt, så nu är det bara uppskrivning och uppkörning kvar....

Och uppskrivning hade jag redan bokat till idag .. och JIPPI jag klarade provet och blev godkänd även där .. så NU får jag äntligen boka uppskrivning .. som det tyvärr är 6 veckors kö till men jag ska ringa o kolla återbud flera gånger per dag och hoppas slippa vänta så länge .. =)


Nu ska jag snart få o få mig en skön timmes massage .. det är jag värd idag tycker jag .. hi hi.

Ha det bäst alla glada!!
Kram Patricia

6 kommentarer:

Hanna sa...

Så roligt att du lyckades, Grattis.
Gott, gott med blåbär.
kram
Hanna

Photo by Maria sa...

Har ju redan sagt grattis men gör det igen men i skrikande form.. GRATTIS!!! Uppkörningen kommer att gå galant och jag hoppas du får en tid snart..

Kram Mia

Hem Ljufva Hem sa...

Mumma,har allt varit i skogen och smaskat på de blåa bären.
Kul att det går så bra för dig med MC proven hoppas du kan köra upp snart nu när det är sommar och allt.
En timmes massage låter underbart,åh så njutbart och skönt...
Kram.

Gunillasljusglimtar sa...

Åh grattis till proven! åh va tråkigt att vänta sååå länge! Tack för omtanken gumman,i kväll påbörjas medicineringen! Jaa bror blev gla för sin bok! Den kom år 1965. Gert var då 12 år...Kram Gunilla

Pixi sa...

Oh vad roligt för dej , kan ni sanrt köra ihop du och din gube... Det skulle jag oxå vilja men min rygg säger nej nu förtiden men man kan älska hojar för det .. Lycka till på uppkörningen fast jag tror inte det behövs, det kommer du att klara galant!Må gott =)

Anne sa...

Kan bara säga GRATTIS...!!!! <3