torsdag 20 februari 2014


Hej på er!

Någon som kommer ihåg mig .. hi hi
Oj va länge sen jag bloggade, men jag tappade helt lusten och tiden fanns väl inte heller riktigt, livet kom emellan så att säga .. =)

Nu har jag gått och klurat på om jag ska börja blogga igen så jag tänkte att jag går väl in och provar hur det känns .. =)

Det har så klart hänt massor sen sist, det är ju över ett år sen jag bloggade. Men de största händelserna är väl att jag i Maj blev uppsagd från jobbet och slutade jobba i början av Juli. Och det jobbigaste av allt, att vår älskade Rozzi blev förgiftad och dog den 20 Juli, usch det har varit riktigt tungt och jobbigt. Så idag är det 7 månader sen hon gick bort och hon är såååå saknad .. :/

Under året som gått så har jag gått ett flertal utbildningar i Intuition, Intuitiv healing, Inre personlig utveckling och Mediumskap och just nu går jag en utbildning i Regression. 
Under hösten har jag även fått gå en Starta-eget-utbildning via Arbetsförmedlingen, och för 2 veckor sen lämnade jag in en ansökan om att få Starta-eget-bidrag .. =)
Min dröm är nämligen att få jobba med det jag brinner för, att hjälpa andra att må bättre på min lilla mottagning Harmonikällar´n .. så nu går jag och väntar på besked .. =)

Må så gott!
Kram Patricia


4 kommentarer:

Nina sa...

Håller tummarna för ett positivt besked!

Kul att du är tillbaks :)

Kramar o tankar <3
Nina

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Klart jag kommer ihåg dig, ska genast lägga tillbaka dig i min blogglista och så hoppas vi på lite tätare inlägg nu. Du har haft det tufft, så ledsen som jag var när vi tog bort Rasmus (cocker) har jag aldrig varit. Han blev också förgiftad så det var väldigt dramatiskt, en elak gubbe hade lagt ut råttgift kom vi fram till.
Mista jobbet kan golva vem som helst, hoppas nu det går din väg och du kan starta en egen verksamhet. Håller tummarna.
Stor kram
AnnaMaria

Ullis sa...

Kul att du är tillbaka :)

AnnasVIKTIGA sa...

Välkommen tillbaka!