måndag 24 mars 2014


Då har det gått en vecka igen, tiden går så fort =)

Förra helgen var jag iväg med mina Biker Girls kompisar på pyjamasparty. Vi hade hyrt en bygdegård som vi skulle vara i. Vi lagade mat tillsammans och hade en massa roliga lekar för oss på kvällen, oj va jag skrattade, jag hade träningsvärk i varenda skrattmuskel efteråt .. :P

Jag bjuder på en bild på mig själv när jag deltar i en tävling där vi skulle få i oss 2 ihopknuta kola-remmar utan att använda händerna .. och att göra det medan man skrattar så man håller på att kissa på sig är inte det lättaste .. ha ha


På söndagen var jag lite trött och sliten så när jag kom hem från pyjamaspartyt så hade jag inte så stor ork att laga mat, så vi åkte till Chop chop och åt asiatiskt. Där får man ju alltid en Fortunecoockie och jag hade inte kunnat få en mer passande text med tanke på uppstarten av mitt företag .. =)
Tack för den .. =)


Och tänk vintern kom tillbaks i början av förra veckan, det är ju ganska normalt för vi är ju bara i Mars månad men när man fått smak på våren vill man ju ändå inte få tillbaks snön =)

Och när det blir kallt och ruggigt ute är jag glad över vår öppna spis, det är så mysigt att ligga på fårskinnsfällarna i soffan och titta på  brasan .. =)


Frukosten är en favoritmåltid för mig, jag tar mig gärna tid att fixa till något jag tycker om än att bara slänga i mig något för att jag är hungrig, även om det så klart händer att jag med gör. En god Smoothie är alltid gott, den här dagen blev det en gjord på Kokosmjölk, en bit banan och en näve frysta hallon, toppat med hackade nötter ... gott och nyttigt =)

Jag tycker ju det här med hälsa och välmående är intressant och har alltid varit intresserad av kostens betydelse. Nu lever jag tyvärr inte alltid som jag lär, men intressant är det i vilket fall och i fredags var jag på utbildning hos Holistic som jag är återförsäljare för sen en tid tillbaka, jag tycker om deras kosttillskott och att det är ett svenskt företag. Istället för kaffe o kaka på fikarasten så blev vi bjudna på en fin grönsaksbuffé (plus lite god lufttorkad skinka) och jordgubbssmoothies .. mums!


Och helgen fortsatte i utbildningens tecken.
Lördag och söndag har jag varit på del två av den Regressionsutbildning jag går och den här helgen började vi träna på att jobba med tidigare liv.
Jag är så förvånad och förbluffad över att det över huvudtaget fungerar och att jag över huvudtaget klarar av detta och det är enormt stort och jag har en enorm respekt för allt jag får lära mig, det är så intressant och spännande men så mycket att ta in, så på kvällarna har jag stupat i säng och i går var jag i säng redan 20.30 och sov till 7.30 i morse .. behövde nog det .. =)

Nu ska jag klä på mig och ta en skön promenad innan jag tar tag i resten av dagen.
Önskar er alla en skön måndag!
Kram Patricia5 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Såna där roliga fester när man får skratta mycket, det gillar vi. Fin pyjamas! Och god fika, bra tips för vi ska ha hälsofika på jobbet.
Kramar
AnnaMaria

Photo by Maria sa...

Verkade varit en kul fest =) Det behöver man ibland..
Så kul att du startat ditt företag, stort lycka till nu..

Kram Mia

Vardag och flärd sa...

Åh, vilket kul pyjamasparty! Det är så kul när man gör något tillsammans istället för att bara sitta och prata. Det var ett bra tips när jag ska samla mina väninnor.
Kram Eva

Hanna sa...

Mysiga dagar du verkar ha haft!

Gunillasljusglimtar sa...

Åh så skoj med fester som blir lyckade!! Fina du!Tack också för din såå gulliga kommentr hos mej om mamma...Har henne så ofta i tankarna och märker mer o mer hur lik jag blir henne ♥ Kraam Gunilla