fredag 2 oktober 2009

Äntligen fredag!

Ja så var det fredag igen och ännu en arbetsvecka är avklarad... =)

Jag har fullt upp på mitt nya jobb, har gått igenom några olika bokförings/fakturerings system för att köpa ett nytt som passar min nya fina dator och nu tror jag att jag bestämt mig, håller på och kör deras test-verision just nu för att se om det passar "vår" verksamhet och det tror jag att det kommer att göra.

I tisdags fyllde min lilla lillebror 40 år men kalaset är flyttat till en helg senare i oktober, den festen ser jag fram emot, det var ett tag sen jag var på den typen av fest.. =)

I tisdags fotade jag även lite fåglar och satte ut en annons på Blocket. Det är dags för några av dem att flytta hemifrån... =)

2 nymfis grabbar ur egen uppfödning, och som är drygt 1 år, ska få flytta till någon ny trevlig familj har jag tänkt mig, hoppas hitta någon som har en hona som vill få en kavaljer... dessa grabbar kostar 400:-/st om någon är intresserad som läser här...


Och sen får ju våra Zebrafinkar kull efter kull med ungar så nu är det dags att sälja av några igen innan flocken blir fööör stor... =) Dessa söta små krabater (mest honor) kostar 100:-/st.
Klicka gärna på bilderna för att få större bilder... =)I onsdags kväll träffades jag och svägerskan och fixade lite med vår Webloppis...det var ett tag sen vi uppdaterade sidan men vi haft sommarledigt men varit på lite loppisar och auktioner och har en hel del som ska läggas upp till försäljning och nu har vi fotat och lagt upp några av sakerna i alla fall...mer kommer snart... =)
Klicka på bilden för att komma till sidan...


I kväll har det blivit te och toast (med ost-skinka-aivar och färska champinjoner) till TV-myset med Idol och sen slappat i TV-soffan tills jag äntligen fick tummen ur och satte mig för att blogga...har inte haft lust och ork tidigare i veckan...har knappt inte besökt någon annan blogg heller men det går ju lite i perioder det här med bloggandet och just nu är jag väl i en svacka...har annat för mig så att säga... =)

Hoppas ni alla får en riktigt skön helg!
Kram Patricia

10 kommentarer:

Nina sa...

Ja, du har verkligen annat för dig just nu :) Hoppas det funkar bra med det där programmet på jobbet och att du snart kommer in i det så det flyter bra.

Fina pippifåglar! Skulle gärna vilja ha en nymf-kille, faktiskt. Göran och jag pratade om det innan Sandra föddes, men det blev ingen och nu går det ju inte, tyvärr. Hoppas ni får era fåglar sålda!

Ha nu en skön helg!
Kram Nina!

hemma hos lilla mej sa...

Vad skoj att höra från dej.Var ju inte igår.Hoppas att allting är bra med dej.Ha en mysig helg vännen kramizar ~~~~~RITA~~~~~~,

Nattmia sa...

Blogga skall man göra när man känner för det och inte känna sig tvingad.. men jag tycker det är kul när jag ser att du bloggat :-)

hoppas du får fåglarna sålda..

Kramar
Mia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Har haft en nymfparakit för många år sen, han hette Orville. Var jätteduktig på att prata och busa. Sen flyttade han till Skåne, en kompis hade flera. Där blev det en massa nya små-Orvillar.
Ha en mysig lördag
Kramar
AnnaMaria

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Allt saknat dig lite!!;)
Men man kan inte blogga jämt!!!;)

S söta pippisar!! Ha en skön helg kram ♥

Anne sa...

Hej
det verkar som om du har fullt upp..;)

Har en liten undran, jag letar efter något ställe som säljer namnbrickor/dogtags men nu hittar jag inget ställe någonstans... Vet du..??

Kram Anne

Hannahs Bod sa...

Hej Hej!!
Du jobbar på du tjejen och nya program ska det bli, hoppas att det går bra. Här har hösten RIKTIGT kommit, vi skrapar rutor varje morgon, men vackra färger har den med sig.
Må gott och ha det så bra. Kram Hanna

Lena sa...

Åh vilka fina fåglar, skulle nog min lilla karlsson gärna jaga...Visst är det väl så att tiden bara rinner iväg roligt att du känner att du trivs med dina nya arb uppgifter. Kram i höstmörkret.....

Uttan sa...

Ja Du har fullt upp nu med det nya jobbet och det är klart att man inte hinner Blogga så ofta i bland.
Som jag nu när jag har liiiiite svårt att sitta stilla det molar och värker hela tiden.
Men det är skönt att vara hemma igen.
Och tänk det är ingen som har tvättat fönstren och strukit tvätten medans jag var borta.....
Ha en bra start på veckan.
Och tack för goa kommentarer.
Sköt om dej!
Kramar!

Sari sa...

Åh, nymfparakiter! De är så vackra!
Vi hade en Elvis som tyvärr flög vidare under Valborgshelgen nu i år... Vi hade varit bortresta och kom hem, då vi upptäckte honom liggandes på burgolvet... Nu ligger han begraven vid flaggstången i vår trädgård. I nio år hade vi honom, så det kändes tomt när han lämnat oss.
Ha det så bra! /Sari