måndag 12 oktober 2009

Måndag = Auktion


Här hemma är Måndagar lika med Auktion... =)

Jag, min mamma och min ena svägerska har ju (som ni kanske förstått) fått för vana att alltid gå på Auktion varje måndag. Vi åker först ner mitt på dagen och "rekar" och bokar våra stolar så vi ska slippa så. Och sen träffas vi kl 17 när auktionen börjar....VARJE måndag... ha ha

Det finns ju alltid en massa fina saker man VILL ha, men eftersom man inte är född med "silversked" så får man ju inte allt man vill ha här i livet utan får vara glad de gånger det inte blir allt för hög budgivning på saker man vill ha.

Idag hade jag sån himla tur...
Jag såg det här fina gamla krusifixet när jag var nere på e.m. och "rekade" och tänkte att det skulle jag vilja ha men var inställd på att fler var intresserade och att det nog kunde bli dyrt.

När det så var dags för krusifixet att ropas ut så var inte en enda människa intresserad av det...jag blev riktigt förvånad och ropade in det för 20:-!!!!!!!


Sen kom de här två plafonderna fram, jag tänkte först inte ropa på dem men så insåg jag att de skulle passa väldigt bra i vår ena långa hall.
Jag började ropa och var med upp till 100:- och hoppade av där för den som var med och bjöd emot lät som hon bestämt sig för att hon "skulle" ha dem. Då fortsatte min mamma ropa på dem och jag trodde hon ville ha dem själv och då hoppade den andra tjejn av på engång så mamma fick dem för 120:-.....och gav dem till mig... hi hi.... jag blev jätteglad!!.. =)
Hoppas ni alla haft en skön helg och en bra start på nya veckan!
Kram Patricia

15 kommentarer:

ca´thrine sa...

Hej hopp
fina saker..lamporna va riktigt fina..bra pris..Hur lever livet med er annars då? Allt väl? Här går förkylningen runt runt runt..först patrik sedan 2 veckor senare jag..nu både tommy och patrik..trist..sen blir det väl min tur igen..ringde läkarstationen idag bad om rinexin börjar bli jobbigt sitta upp sova..känns som ögonen är på G ur hålorna..så vi får väl se om läkaren ringt in någe tills i morgon eller om man är tvungen att gå dit...

Ha en bra kväll

Kram

hemma hos lilla mej sa...

Vilket fintkrusifix.vad fina lampor.Snäll mama du har.Hoppas att allting är bra med dig.Här är det bara bra.ha en skön kväll och en bra ny veckka vännen kramizar ~~~~RITA~~~~.

Nina sa...

Vilken tur :) Du fick mycket för 20:-
Det beror ju mycket på vilka som är där och ropar, vad priserna ska sluta på. Tur för dig att ingen var intresserad av krusifixet.

Hoppas du får en bra tisdag!
Kram Nina!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det låter jätteroligt med auktion varje måndag. Veckans fynd var bra, det krusifixet var dagens fynd. Lamporna kommer bli jättebra i hallen, inget och slå huvudet i. Platt och bra.
Ha en fin dag
Kramar
AnnaMaria

Uttan sa...

Tänk att få gå på Auktion varje måndag.Då kan man ju se framemot att de ska bli måndag också.
Krusifixet är jätte vackert.
Lamporna blir ju perfekt.Kul att ha två som är lika.
Verkligen bra fynd.
Ha en bra tisdag!
Kramar!

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Söta lampor!! Mysigt..kul ni gjort det till en liten grej...då vet n ju vad ni ska göra varje måndag;)
Morron Kram på dig♥ Millan

Nattmia sa...

Gud (fniss) vilket fint krusifix..20 kr är ju nästan gratis..
Den andra tjejen som bjöd på lamporna blev nog rädd för din mamma.. Ha ha..

Ha nu en bra dag..

Kram
Mia

♥♫ FRK. NATTUGGLA sa...

Fina grejer du fick tag i...och vilket trevligt måndagsnöje...börjar det inte bli fullt i huset snart??? hihi...

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Där hade du en väldig tur! Ett krucifix för 20kr... det var billigt! Och så snällt av din mamma att ropa på lamporna... Tycker jag känner igen de lamporna... Har en likadan själv i hallen, hihi
Kram
Marie

Ebbas änglar sa...

Oj, vilka fynd! Lamporna hade passat bra i min hall oxå!! Vad trevligt med auktion varje måndag, härikring är det mest auktioner på sommaren.

Ha det bra / Kram Malin ^^,

Sari sa...

Vad kul att gå på auktion varje måndag!
Och vilka fynd du gjort! Snällt av mor din att ropa in de fina lamporna.
Ha det bra! /Sari

Hanna sa...

Så mysigt det låter.
Hanna

Vardagens guldkorn sa...

Vilka härliga fynd! Var ut en sväng i lördags men kom bara hem med en ynka liten glasskål för 20 kronor. Plånboken var ju glad men lite besviken var jag allt. Hoppas du får en bra fortsättning på veckan!
Kram Linda

Mina ord - min vardag sa...

det är auktioner det när man får det billigt nu blir jag sugen på det kram

Lilly sa...

Hehe... de lamporna kollade jag också in, de hade passat i vår hall, grattis till ett bra pris! Jg blev förälskad i de två speglarna som någon hade gjort av gamla trädselar till en häst, i svart och guld, men platsen finns inte... :o( .
Ha det!
L