torsdag 10 december 2009

Längtar ni efter våren?...

Ja...Längtar ni efter VÅREN och SOMMAREN???... =)

Det gör i alla fall jag, efter att i kväll ha varit och tittat på, och beställt Vår-Sommarkollektionen från Capri collection till min butik...


Som vanligt var det en massa snygga kläder och i så härliga fräscha färger...Härliga pasteller...En massa snygga tunikor...Kjolar... Capri byxor...Klänningar och linnen....I svala och sköna material, det mesta i bommul....eller sval och skön viscose...Och första veckan i februari...fylls min butik med alla dessaläckra plagg...åh va jag längtar!!!Vi fick med oss några kataloger hem...Så jag har fotat ur katalogen...inte så bra bilder men...ni får en "hint" om vad som är på ingång till våren...och får lite att längta efter.... =)Så, håll till godo... =)I morron är det fredag...skönt med helg!
Och på lördag kommer mina PXC (underkläderna) kollegor hit på möte, vi ska planera och inspireras för 2010, och äta lite gott och ha trevligt.
Och på söndag kommer några vänner till butiken, som inte kunde komma i Onsdags, så är det någon mer som vill komma och fynda på Söndag så är ni välkomna!!
Kram Patricia

7 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vad mycket snyggt.Nu blev jag sugen på att shoppa massa fina kläder.Hoppas att allting är bra med dej.Ha en mysig fredag och en härlig 3 adventshelg vännen kramizar Rita.

Nattmia sa...

Så¨mycket snygga kläder.. Ja faktiskt längtar jag efter våren, fast först jul, sen kan våren komma precis när den vill :-)

Ha nu en bra fredag..

Kram
Mia

junhe sa...

thank's for the show =)
here in thailand it's 35 degree, so I dream about snow *hihihi*
have a nice day/ hugs junhe

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Snyggt! Så kul och se lite vårkläder, man kan börja drömma lite. Här är som vår idag, vintern kommer säkert i februari. Ha nu en mysig helg
Lussekram
AnnaMaria

Lilla kullan sa...

Jaa, vad jag längtar alltså. Aldrig förr har jag längtat så. Nu vill jag att det här året ska vara över.;-) kram

Lena sa...

Ja just nu känns våren avlägsen..men tjopp så är denhär.. Mkt fina kläder och färger:)Hoppas du får en trevlig helg...kram kram

Uttan sa...

Åååå så mycket fint....
Hoppas det går bra för din butik men det är ju så fina kläder.
I dag har vi haft mysigt väder har ju varit lite vinter i dag.
Men det är alltid roligt att titta på vad våren har att erbjuda.

ha en fortsatt trevlig helg!
Kram!