tisdag 30 mars 2010

Gåvor på löpande band...


I går var jag på auktion igen, det har inte blivit så ofta på sistone, har inte haft tid och ibland glömt bort det... Men i går kom jag ihåg att åka ner (mamma påminde mig).

Det var inte något speciellt jag hade tänkt köpa men ropade på några saker som inte blev mina. Precis innan jag tänkte åka hem pga att Rozzi var ensam hemma, så kom några dukar som såg intressanta ut, den första duken var ganska stor och med vackert somrigt blomster broderi med virkad uddkant.

Jag sa till mamma att den var ganska fin men jag brydde mig inte om att ropa på den, men det gjorde mamma, så jag tänkte att hon ville ha den... Men då hon ropat in den så gav hon den till mig... =)
Jag blev jätteglad för den var verkligen jättefin och kommer att bli fin till sommarens dukningar ute eller inte.... tack mamma!
Visst är den fin???... =)


Idag startade dagen riktigt mulet och jag vaknade med värk i hela kroppen. Men när jag skulle gå hem från jobbet var det strålande solsken och underbart vår-väder ute...sååå skönt!

Först gick jag hem till min Thai-kompis Toto som hade problem med sin skrivare, så jag hjälpte henne att få igång den igen...tur jag kunde hjälpa henne... =)

När jag kom hem så tog jag kameran och gick ut i trädgården och letade vårtecken...
Och tänk, i rabatten har redan Gullvive-tuvorna börjat ta fart...hääärligt!!


Och Mossfloxen har med börjat se grön o fin ut... =)


Och längs husväggen har Krokusarna slagit ut...så vackra!


Det är verkligen ett riktigt vårtecken om något... =)


Sen gick jag och tog in posten...och se, där låg ett paket till mig!!!


Och i paketet, låg ett jättefint paket, men en vacker hälsning...från gulliga Anette (kallad Uttan) med bloggen Hemma hos oss


Och i paketet låg ett fint Cellofan-paket...


Och där inne låg det här JÄTTESÖTA hjärtat, med texten "Fånga dagen".


Tack snälla, gulliga Uttan för att jag fick äran att vinna detta jättesöta hjärta i din Blogg-tävling!
Nu hänger det ovanför sängen och sprider kärlek och eftertanke... =)

Nu ska jag tillbringa kvällen under filten och mysa i soffan i tillsammans med Rozzi... Husse jobbar kväll den här veckan så vi vräker ut oss som vi vill i soffan... =)
Och Rozzi, hon kan konsten att fläka ut sig i soffan .... =)

Må så gott!!
Kram Patricia

9 kommentarer:

Lena sa...

Vilket gulligt hjärta:) Duken var underbar, en riktig gammeldags midsommar duk..Ja du nog ser det mer vårlikt ut i din trädgård. Jag tror vi har mest snö i hela Norberg på vår gård:/ känns som det inte försvinner något alls...Jag önskar dig förstås en glad påsk och att du blir lite bättre i din värk:/ kram kram

Hannahs Bod sa...

Tjohoo!! Oj, Oj! så länge sedan jag tittade in till dig, kul att du tittade in till mig. Duken är verkligen vacker....massor av vår har ni redan fått och jag blir lite avundsjuk. Här är det fortfarande en halv meter snö i trädgården, men våren kommer, det vet jag men jag vill att den tar på sig sina springskor och kommer NUUUUU!
Må gott Kram Hanna.

cathrine sa...

Men va fasiken här synes inte ens ett endaste land ännu för all snö och absolut inte en endaste tillskymmelse till några blommor..fjuskigt jue...

Hur är det annars allt väl?

hemma hos lilla mej sa...

vad länge sen det var jag kikade in till dej.vad ljuvlig duken va.Vad fint hjärta du vann Grattis till vinsten önskar dej en skön onsdag vännen Vårkram Rita ♥

Lisas torp sa...

Vilket fint hjärta du fick och vilken vacker duk! Ja, det var fina gåvor det!

Ha en fortsatt fin påskvecka!
Kram
Lisa

♥♫ Frk.Nattuggla sa...

Tänk att våren har kommit till oss,det är knappt man tror det är sant.Vintern försvann som i ett trollslag.Vilken ljuvlig tid vi har framför oss.Och duken var verkligen fin.Den ser gammal ut.Tänk sicket jobb när dom satt och broderade alla dessa vackra blomsterdukar.För övrigt blir det en op. till för mig.Dom har hittat ett myom i magen lika stor som en grapefrukt,därav det låga HB-värdet,så nu blir det till att ta bort alltihopa.Jaja,mkt nu,men bara att bita ihop.Kram på dig.

Nattmia sa...

Jättesöt duk, tur att mamman din ropade in den till dig :-)

Nu har det bara smällt till, alla vårtecken bara ploppar upp.. Och det r sååå skönt :-) Slippa vintern..

Ha nu en riktigt bra dag..

Kram Mia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis, det var ett fint hjärta. Och så det växer hos dig, här är det fortfarande en massa snö, är en remsa med barmark efter husgrunden. Ljuvliga vårbilder du bjuder på! Och duken är jättefin, så fint till sommarens fika ute. Hon är snäll din mamma.
Glad påsk och en stor kram
AnnaMaria

Uttan sa...

Det gläder Mej att Du tycker om Hjärtat.

Vilka underbara bilder Du visar.Tänk att krokusarna slagit ut jag det är nog Vår nu.
Äntligen Vår!!!

Kram!