onsdag 3 mars 2010

Utmaning...


Jag har fått en utmaning av min vän Nina, där man ska skriva ner 6 konstiga saker man gjort...mina är väl mest pinsamma, sen ska man länka vidare till 6 andra bloggare som man utmanar, ni ser mina utvalda stackare längst ner i inlägget,...håll till godo... =)

1) 1984 bodde jag i USA, i april var vi ett gäng tjejer som åkte på Spring-brake i Fort Lauderdale (Florida)... En dag liftade jag med 2 f.d. Cubaner från stranden till Hotellet, innan jag klev in i bilen frågade jag vad de hette och den ena hette Jesus...ja men då är det ju lugnt sa jag och hoppade godtroget in i bilen... jag kom fram som jag skulle o de var jättetrevliga... =)

2) Under Spring-brake i Fort Lauderdale fick några av oss tjejer för oss att vi skulle delta i en Wet T-shirt tävling där man kunde vinna en massa pengar, fattiga tonåringar som vi var... och jag tänkte att här känner ju ingen mig i alla fall. Ingen av oss vann, men någon av oss kom 3:a och vi fick en flaska champagne... =)
Några veckor senare var vi på ett diskotek i New York och en snygg kille kommer fram till mig och frågar om jag hade varit på Wet T-shirt tävling under Spring brake i Fort Lauderdale.... då ville jag sjunka genom golvet... =)

3) Gjorde mycket galet i USA så här kommer en till händelse... Vi var några vänner som gick runt inne på Manhattan, när vi gick på 42:nd street kom en Hallik liknande man fram till mig och frågar om jag behöver några droger och så rabblade han upp en massa olika sorter.... Nej tack, jag är hög på naturligt sätt svarar jag och skrattar... Han stirrar på mig och så börjar han as-garva och klappar mig på axeln och säger att han älskar mig... Min amerikanska kompis säger förskräckt att sådär får jag inte göra, det hade kunnat sluta illa... men vadå, jag är ju som jag är, inte vill någon mig något ont... ha ha

4) Ett X blev en gång tagen av polisen när han körde på fyllan och vi fick följa med till Polis stationen (jag var 16 år)... Vi som var passagerare fick sitta i väntrummet och jag var jättekissnödig och frågar en polis om jag kan få låna en toalett...Nej det gick inte för de hade ingen gäst-toalett... Då hotade jag med att sätta mig och kissa i en koppar-bunke som stod i väntrummet... då fick jag låna toaletten i häktet... =)

5) För massor av år sen ringde det tidigt en morron på dörren, jag gick av någon anledning upp och öppnar i bara trosorna (håller för brösten med armen)... utanför står en man som tror han kommit till vår granne....
Många år senare (för 2-3 år sen) är jag och tävlar i lydnad med Rozzi och blir ombedd av Domaren att prata med honom efteråt... Efter tävlingen går jag till Domaren och undrar vad han vill, då berättar han den här episoden, som jag hade förträngt, och han skrattade hjärtligt och hade känt igen mig direkt när jag klev in på lydnads planen... Nej vi vann inte den gången... ha ha

6) Jag kommer inte på någon 6:e sak att berätta som inte är allt för pinsam...tycker jag skämt ut mig tillräckligt nu... ha ha ha.


Jag utmanar nu...
*
Hemma hos oss
*
Ebbas änglar
*
Vardagslycka
*
Fröken Nattuggla
*
Mamma Millan
*
Ett rött monogram


Ha en bra dag!!
Kram Patricia

11 kommentarer:

Uttan sa...

Ha ha ha.....kul!

Jag ska göra mitt bästa.

Ha en bra dag!
Kram!

Nina sa...

Hahaha! Reko kille som kommer ihåg hur en snygg halvnaken tjej ser ut med kläder på!!! *asg*

Kram Nina!

Lena sa...

Hahaha alltid roligt att få läsa lite tok;) kram kram

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hej du, och läsa dina tokigheter var roligt, du hade säkert många kuliga stunder i USA. Jag skrev ner några konstigheter om mig och testade på gubben..gick sådär, han tittade undrande och sa att det var väl inget konstigt! Det kan bli svårt det här får klura på detta ett tag, men jag tackar för att du tänkte på mig..fniss
Ha det
Kramar
AnnaMaria

Frk.Nattuggla sa...

Hej och tack för utmaningen.Om du vill ha adressen till min andra blogg så är den än en gång *hahaha* http://natt-uggla.blogspot.com/.Ha det gott och kram.

Frk.Nattuggla sa...

Hej Igen.Nu är den öppen igen.Brukar stänga den en stund medans jag är där inne och "möblerar om".Välkommen igen.Kram.

Nattmia sa...

Jag har fått samma utmaning.. Shit vad svårt att komma på ngt.. Man har ju förträngt en del saker.. ha ha..

Kram Mia

Vardagslycka sa...

Vad kul att läsa om alla tokigheter du har haft för dig. Jag får klura lite på utmaningen och se vad jag ska skriva.Det är lätt att förtränga såna där grejer som hänt.
Hoppas allt är bra med dig och att det rullar på med Capri. Jag vill gärna hinna till dig nån onsdag och kika på alla nyheter men tiden bara rinner iväg. Jag ska vara med på en tjejkväll i E-tuna och då såg jag att Capri har modevisning så då får jag väl se lite fint.
Ha det allra bäst.
Kram, Carina

Lilla Kullan sa...

Det var en trevlig läsning man fick här.:-) Kramis du gumman

Lisas torp sa...

Roliga saker du berättar om dej! Jovisst - åren får väl utgöra nån slags legitimitet ändå - det var DÅ det!
TACK för titten hos mej!
Kram
Lisa

Anne sa...

Många tokigheter blir det...håller med dig, det räckte nog med de fem, den sista var nog värst..;-)

Kramizar Anne