lördag 10 juli 2010

Power meet 2010


Igår och idag har jag startat dagen med världens godaste frukost... Mild Naturell Yoghurt, Svenska jordgubbar, Akaciahonung och Pumpakärnor.....mmmmm...så gott!!!
Det gäller att passa på så länge det finns färska jordgubbar att köpa... =)


På eftermiddagen åkte vi in till Västerås för det årliga besöket av Power meet. jag älskar gamla "Yenkare" och skulle gärna ha en fin 50-talare om jag hade råd, en Cadillac, Buick eller Oldsmobile vore fint... =)

Nu kommer det MÅNGA bil-bilder för jag hade väldigt svårt att bara välja ut några stycken... hi hi...
Vi börjar med vyn ner över gatan...bilar så långt ögat når...en låååång caravan med mestadels fina bilar... och MASSOR med folk, det här är en folkfest för den som inte visste om det... =)
Den här bilen var så liten och söt och i baksätet satt en stackar Grand Danua inklämd i baksätet och i den gassande solen, det gillade jag dock inte... =(

Det här ekipaget skulle jag inte tacka nej till... =)

Och det här blev älsklings favorit...vi har helt olika smak.. =)


Det dök upp några motorcyklar med, den här var något utöver det vanliga... =)


Och så kom "The traveling band" på långtradaren som vanligt... mycket bra musik, synd man fick lyssna så kort stund... =)
Just nu håller jag på att baka Strawberry cupcakes som vi ska ta med till stugan i Snyten som vi strax åker till och förhoppningsvis ska älskling få hem några fina abborrar... =)
Önskar er alla en fortsatt skön helg!
Kram Patricia

3 kommentarer:

Nina sa...

Ja, många bilar var det! :)
Skoj! Å fint väder med.
Ha det nu så skönt i helgen!
Kram Nina!

Lena sa...

Känner igen de flesta bilar eftersom de för det mesta är med på Classic Car week här i Rättvik varje år v.31. Helt underbara bilar:) Jordgubbar ja de mer eller mindre lever jag på nu sååååå gott:) Hoppas Rozzi gumman är pigg igen. Ha det gott i värmen kram kram

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Såg lite på nyheterna från Västerås, säkert mycket häftigare live. Det var en del skönheter där. Synd om vovven var det, ingen AC i dom bilarna.
Nu hoppas jag på stora fina abborrar också, mums!
Ha en härlig sommar
Kramar
AnnaMaria