tisdag 27 juli 2010

Semesterblandning...


Ja då har vi haft drygt 1 vecka semester redan, oj va dagarna går fort....

Förra veckan lånade vi hem svärfars motorcykel för att älskling skulle få känna på hur det är att åka Custom-hoj...som jag gillar... =)


Svärfar har en Yamaha Dragstar 1100...en sån hoj som jag själv skulle köpa om jag fick välja. Och det är ju en himla skillnad mot våran sporthoj även om båda har sin speciella tjusning, men nog tycker jag att svärfars hoj är bra mycket finar än våran... hi hi.


Detaljer från hojen... =)


Rozzi var så rolig häromdagen... hon gillar ju bollar, och vissa bollar är ju favoriter, och häromdagen hittade jag en av hennes absoluta favoriter under soffan....gissa om hon blev glad... ha ha


I lördags åkte vi med Zebba & Ann-sofie till mina föräldrars sommarstuga för Nicke och Zebba var fiskesugna...

När de vände på båten för att åka ut en sväng, så hittade Nicke den här kopparormen...och jag var ju tvungen att fota så klart.. =)Grått o tråkigt väder var det, och Nicke fick en stor blank fisk som vi tror var en Sik, men han lät den gå tillbaks till vattnet....han visste inte vad det var för fisk och trodde det var någon "skräpfisk"...hmm...han ångrade sig sen... men då var det ju lite sent... =)

I söndags var det grått och trist hela dagen, så Nicke snickrade i vardagsrummet, så långt materialet räckte.... det går sakta men säkert framåt... =)


Och jag bakade bullar... =)
Nu var det länge sen jag bakade så det smakade extra bra med nygräddade bullar... =)Nu har det varit grått och regnigt i flera dagar och det ska tydligen fortsätta så...så typiskt när vi äntligen har semester... =(
I går var vi och lämnade in husvagnen för att se om de kan få ordning på värmen, den fungerar nämligen bara på elen men inte med gasolen, så vi får se vad de hittar för fel.
Vi åker ju ändå inte ut när det är så trist väder så det spelar ju ingen roll att den är på verkstaden... =)
Hoppas ni alla har det bra!
Kram Patricia

5 kommentarer:

Lena sa...

Ja du räckte med att säga semester för vissa så vände vädret:/ trök...men men får roa sig ändå:) vilket tjusig hoj, verkligen! Rozzi gumman gillar bollar hon..vet du vad Karlsson gillar....??skruvar... haha, ja han är skruvad den katten...kram kram

Mitt smultronställe sa...

Hej!!!

Härligt ni verkar ha det!!
Men ormar, man håller inte i dom.... Man springer för livet.....
Helt galet rädd för ormar är jag...

Ha det gott så länge, kram Camilla

ÅB Design sa...

Men det verkat som ni haft det mysigt trots vädret!!Gillar oxå bäst customs bike!!kram kram=)

Pixi sa...

Oj det bidde fel ..det e jag pixi som skrev nyss..hehe..Kram igen=)

Nina sa...

Idag har solen kommit tillbaks här så jag hoppas den strålar bort till dig med! Vi har ju inte så långt mellan oss ändå :)

Ha en fortsatt skön semester!
Kram Nina!