fredag 6 augusti 2010

Fisketur...


I tisdags åkte vi åter till vårt älskade Krampen på en Fisketur...men tur i fiske har vi INTE... =)
Det är helt galet, vi har fiskat där så många gånger varje sommar i 3 års tid och aldrig fått en enda ädelfisk...*skrattar*

Men vad gör det, vi älskar naturen och lugnet där uppe, man laddar batterierna och mår bra. Rår om varandra utan TV eller dator, har knappt täckning på mobilerna där ute... ha ha...så man njuter av tystnaden och myser.

Här har vi landat och fått upp soltältet och staketet så Rozzi kan gå fritt i tältet när vi står bland andra campare/fiskare...kompostgaller är bra till mycket... =)


Mörkret lägger sig och vi myser i förtältet och Rozzi gottar sig med ett tuggben...


På tisdagen stannade jag och Rozzi vid husvagnen medan husse fiskade, det var så mycket folk nere vid sjön så vi slappade vid vagnen istället...och Rozzi mös i sängen...hon får ju inte ligga i vår säng hemma, men i husvagnen får hon göra det när matte först lagt upp filten... =)


Det regnade natten till onsdag och var mulet hela förmiddagen, så förtältsfönstret var fullt med regndroppar... mysigt i alla fall...vi är ju torra och glada.. =)


Såg en liten humla när jag fotade regndropparna...


På onsdagen kom "fiskbilen" och fyllde på fisk i sjön... och jag var bara tvungen att föreviga ögonblicket för att bevisa att det finns fisk i sjön...eftersom vi aldrig får någon ... ha ha

Men inte fick vi någon fisk fast de fyllde på med flera håvar fulla med ädelfisk... *suckar*

Jag och Rozzi återvände till husvagnen efter fotograferandet av fiskarna...och jag gjorde lite cappuchino (med en klick grädde) och la passiens ... det blev många muggar cappuchino och många passienser lagda de här dagarna...det är avkoppling... =)


Här har vi soffhörnan, där sitter vi och myser på kvällarna när det blivit för kulet eller för mycket mygg för att sitta kvar ute... =)


Solen kom på eftermiddagen och på kvällen gick jag ner och fotade lite vid sjön... här sitter Nicke och väntar på att fisken ska nappa...som han fick vänta.. =)

Så vackert runt Krampensjön...
Och på torsdagen vaknade vi till strålande solsken som glittrade över sjön....härligt!!!
Men framåt eftermiddagen mulnade det på och vi packade ihop och åkte hem...3 dagar fiske utan fisk...men massor av batteri-laddning... =)

Idag har vi tagit en tur med motorcykeln till Villingsberg utanför Karlskoga ... för att titta på fiskesjöar som vi blivit rekommenderade. Vi ville se hur det ser ut och hur man kan ställa upp husvagnen. Tyvärr var det inga småplatser som vid Krampen utan de hade en större Husvagnsparkering där alla står tätt inpå varandra vilket inte är så lockande, men det sägs att man alltid får fisk där, så vi får se om vi kanske åker dit ändå framöver... för fiskens skull... =)
Natti natti på er!
Kram Patricia

5 kommentarer:

Nattmia sa...

Är du säker på att det sitter en krok på linan?? ;-)

Vad mysigt ni haft det trots utebliven fisk.. Han får försöka igen.. En vacker dag nappar det säkert..

Kram Mia

Uttan sa...

Mmm vad mysigt Ni verkar ha det i Krampen.
Vi måste nog ta en tur dit och kolla nästa gång Vi åker förbi med husbilen.Brukar det vara mycket folk där?
Fisk vad spelar det för roll när mysfaktorn e på topp!

Nu jobbar Mannen helgen sen har Han tre veckors ledighet så då hoppas Vi komma iväg lite med husbilen.

Trevlig Helg!
Kramar!

Nina sa...

Han får köpa ett annat drag, tror jag bestämt :)

Mysigt syns det att ni har haft iaf.
Kram Nina!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ni har hittat ett väldigt bra ställe och vara på, fin sjö och omgivning. Synd att fiskarna är så svåra och fånga, prova en illrosa jigg, det har jag hört är bra!
Ni har det jättemysigt i husvagnen och förtältet, så skönt för Rozzi också och vara på semester. Och ligga i sängen är gott det, syns att hon trivs.
Kramar
AnnaMaria

Lena sa...

Underbara bilder som alltid:) visst är det så att naturen och lugnet gör verkligen att man får landa i tillvaron och känna lugnet, det behöver man verkligen. För övrigt så är ju husvagnslivet helt underbart;);) kram kram