söndag 29 augusti 2010

En härlig lördag...


I går hade vi riktigt fint väder här hemma ... det var lite kyligt i luften på f.m. men blev snabbt varmt i solen.

Efter att ha fixat lite i trädgården på f.m. så bestämde vi oss för att ta en tur med motorcykeln igen, det gäller ju att passa på de här sista veckorna som är kvar av säsongen... =)

Vi funderade fram o tillbaks vart vi skulle åka, och kom på att vi aldrig varit vid Hamncaféet i Borgåsund som jag hört ska vara mysigt...

Sagt och gjort så åkte vi vägen över Tumbo - Kvicksund mot Borgåsunds Hamncafé.... och se där låg ett mysigt litet café nere vid vattnet... =)


I trådgården stod ett stort Kastanjeträd...


Och där slog vi oss ner, lite i skuggan... Det blir ju ganska varmt att sitta i skinnkläder när solen ligger på även om det är i slutet av sommaren... =)


Och gott fika hade de med...vi slog till med kaffe och Vaniljbulle....gott i gott gott!!!


Ja, och här sitter vi då och myser, jag och älskling... =)


Och några meter från där vi satt, var hamnen...där det låg flera fina båtar...


Eftersom vi var så nära Strömsholm så ville jag passa på att hälsa på hos min vän Carina i hennes Slottsbod och få krama om henne och titta på allt fint hon fått in i butiken. Men handla kunde jag ju inte eftersom vi åkte motorcykel och inte hade ryggsäcken med oss, och packväskor har vi inte på vår hoj...men jag har ju så nära dit så jag kan åka och handla när jag vill... =)


Innan vi åkte ut med hojen så hade vi tagit en tur till blomsteraffären och köpt lite nytt till krukorna utanför våra entréer...så i går kväll tände jag ljuslyktorna när det började skymma...så nu är det höststämning utanför dörren i alla fall... =)
På eftermiddagen fick vi främmande av stora sonen med höggravida "sonhustrun" ... =)
De har just passerat det utsatta datumet för förlossning som var satt till den 27 augusti.... så nu är det nära...åh va jag längtar efter lilla bäbisen...=)
Ha en skön söndag!!
Kram Patricia
3 kommentarer:

Nina sa...

Det var en mysig utflykt! :)
Oh... är det såå nära nu? Vad spännande! Önskar den lilla familjen lycka till!
Ha det fint!
Kram Nina!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så skulle jag vilja ha på trappan också, nu känns det att det är dags för höstblommor. Mina vita bollkryss blommar för glatta livet, men vill ju ha lite orange och lila också. Ännu en fin tur ni gjorde, ser att ni hade bra väder. Här har det regnat hela helgen.
Ha en fin söndag
Kramar
AnnaMaria

oumberligating sa...

Ser din leende och glada bild hos NattMia klickar på den och ser att du överleft sommaren!
Hoppas du mår bra!
Kram ifrån Oumberlige pETER!