lördag 21 augusti 2010


Oj, nu har det verkligen gått lång tid utan bloggande... =)
Nåväl, tiden och lusten räcker inte alltid till.

För nästan 2 veckor sen så var vi uppe i Krampen igen...skam den som ger sig. Och eländigt väder hade vi, det regnade ganska mycket men var lugnt och skönt där uppe, och som man säger, det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder, och vi hade både gummistövlar och regnrockar med oss så det gick ingen nöd på oss.

Jag satt i förtältet och läste och Nicke han fiskade och fiskade...och tänk den här gången fick han FISK!!!!!! En stor och fin rackare på nästan 2 kg...snacka om att han var lycklig och stolt som en tupp... =)

Den ska vi avnjuta i morron, den fick åka in i frysen när vi kom hem... =)


Förra helgen var jag på PXC-konferens fredag till söndag.
Vi bodde på mysiga vandrarhemmet Norrqvarn i Lyrestad (utanför Mariestad) som ligger vackert precis vid Göta kanal.

En av slussarna låg bara några meter från vandrarhemmet.


På fredagen var det ledarskapsutbildning, både nyttigt, lärorikt och framför allt roligt, för roligt det är något vi har inom PXC...sanslöst roligt för vi har världens mest fantastiska VD som bjuder mycket på sig själv och är otroligt inspirerande... =)

På söndagen fick vi se höstens alla nyheter...tyvärr blev inte bilderna så bra som jag tog så ni får hålla till godo med dessa bara....


Min (och många andra) favoritmodell Dominique som i oktober även kommer att finnas i denna läckre svart/grå färgkombination...så himla snygg!!!
I tisdags var det dags att börja jobba igen efter semestern, så nu är man inne i vardagen igen och sommaren börjar gå mot sitt slut.
Och innan sommaren är slut så var det idag dags för den årliga MÄLAREN RUNT, där tusentals motorcyklister åker karavan från Solna till Enköping... så mäktigt!
Vi tog vår motorcykel och hakade på karavanen utanför Eskilstuna och åkte med genom Kvicksund och Västerås mot Enköping.
Innan Enköping stannade vi för en bensträckare och för att träffa Nickes en jobbarkompis och just när vi kom fram till stället vi skulle träffas på, så hade det skett en olycka mellan 2 motorcyklar och ambulans fick tillkallas.
Jag hoppas verkligen det gick bra för killen som blev skadad.


Här står Nicke (med ryggen mot kameran) och pratar med sin kompis, vid vår motorcykel.


Det var en strid ström med motorcyklar under hela den tid vi stod och pratade...


Coolaste ekipaget var dock den här hojen med släpkärra...där en långhårig schäfer låg och myste i duggregnet... =)I onsdags öppnade jag åter butiken igen efter sommaruppehållet, det var roligt att komma igång och just nu har jag stor SLUTSPURTS-REA på kvarvarande Capri kläder...för snart kommer de läckra Höstkläderna in i butiken... =)

Ja, det var lite vad som hänt i mitt liv de senaste 2 veckorna... =)
Hoppas ni alla har det bra!
Kram Patricia

6 kommentarer:

Nina sa...

Hm.. Jag skulle hellre säga "Det finns dåligt väder, men bra kläder" Haha!

Åå, vad det ser mysigt ut med alla hojarna! En dröm jag har... Om jag blir rik nån gång ska jag ta mc-kort å köpa hoj! Ja, en sån riktig som ni har, inte en sån som du vill ha ;) Måste väl gå på styrketräning först bara, så jag orkar med en sån...

Ha det jättebäst!
Kram Nina!

Nina sa...

Förresten, glömde fråga... Såg så fint ut där i Lyrestad... Minns du om det fanns nån camping där? Med gångavstånd till kanalen...

Vi försöker hitta lite mysiga campingar som inte ligger för långt bort, så vi kan ta nån natt när vi är lediga. Med bra gåvägar och lite att titta på, liksom.

Jättekramen igen :)

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Äntligen! Där satt den, fisken med stort F. Du får gratulera maken till fångsten. Den kommer och smaka gott. Supersnygga underkläder, lovar gott inför hösten. Otäckt med olyckan, hoppas att det gick bra. Det var en fin kärra som hunden fick åka i, smart.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria

Uttan sa...

Lyrestad känner Vi till Vi brukar stå där med husbilen vid kanalen.

Cloetta...Ska Vi handla nått till Dej?
Hör av dej i såfall jag kollar min blogg i morgon bitti innan vi åker så då kan Du skriva om Jag ska ringa Dej.
Vi åker nämnligen förbi hos Dej i morgon när Vi åker hem så då kan Vi leverera;)
Jo just ja... det var väldigt varmt i havet måste varit över 20 grader iallafall.
Kramar!

Nattmia sa...

Gratta Nicke till fisken från mig här nere i Blekinge.. Klart han var stolt, som han har väntat på att den skulle nappa ;-)

Häftigt med så många hojar och mäktigt.. Men så tråkigt med olyckan, hoppas det gick bra..
Cool kärra för vovven, sån får ni skaffa till Rozzi ;-)

Kram Mia

Lena sa...

Verkligen mys vid det där stället ni har:) Fisk också:)Lyrestad såg ju också fin och gulligt ut.Tjusiga hojar men vilka monster;) sköt om dig kram kram