måndag 30 augusti 2010

Får jag presentera....


Får jag presentera...

CLARA


Idag klockan 04:17 såg hon dagens ljus, mitt första barnbarn...en efterlängtad liten prinsessa... =)

En envis liten dam som lurade de blivande föräldrarna...och oss runtomkring... att tro att hon skulle titta ut redan i fredags natt...men icke...hon kämpade emot till i morse då hon äntligen kom ut ... =)

Denna MMS-bild hade jag fått i min mobil i morse när jag vaknade...blir rörd till tårar när jag tittar på henne, kan inte fatta att min son blivit pappa...att jag blivit farmor... =)
Nuförtiden fungerar det ju inte som när jag fick barn och man låg på BB i flera dagar. Så i eftermiddags kom de redan förbi hemma hos oss för att hämta med sig lilla Clabbe (hunden) som bott hos oss sedan fredags natt.

Och då fick jag titta på det lilla sockergrynet själv med egna ögon...så söt...så liten...så fin!!! Och jag passade på att ta ett litet kort med min mobil när hon satt där i bilbarnstolen, bara 10 timmar gammal... =)

Hon var dock inte lika glad att se mig...och grinade illa just när jag skulle fota, men några sekunder senare sov hon som en liten prinsessa igen... =)

Nu låter vi den nyblivna familjen få landa i lugn och ro hemma, men åh vad jag längtar att få komma och mysa med lilla Clara... =)

Men först ska jag åka och shoppa...köpa fina flick-bäbiskläder...det ska bli såååå kul!!! =)

Må så gott!!!

Kram farmor Patricia... ; )

10 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis Farmor.
Hon är så söt lilla Clara, vem som helst kan ju bli lite sur över och åka bil. Så roligt och bli farmor, och snosa på er lilla bebis. Och tänk och få köpa kläder till henne, kommer och bli roligt.
Pyttekram till lilla bebben och en stor
Grattiskram till dig
AnnaMaria

hemma hos lilla mej sa...

Grattis Farmor!!!!!.Vilken liten sötnos.Fint namn Clara.Vad skoj att bli farmor och få lukta på en bäbis.Vad underbart.Liten kram till Clara och stor kram till farmor.Ha det bäst Kram Rita ♥

Lena sa...

Jättegrattis så fiiiin. Nu längtar jag ännu mer till jag blir farmor:) Njut av den lilla och lukta ordentligt, finns ju inget ljuvligare än bebis doft. Kram till dig

Nina sa...

Åååååhh, vad mysigt!!!!
Jättegrattis!

Förstår att det känns overkligt.. och härligt :) Du har väl inte sovit en blund?!

Ha det fint!
Kram Nina!

Uttan sa...

Grattis! Å så söt...Härligt att få barnbarn.
Livets efterätt som De säger och som stämmer SÅ bra.
Man går på små moln när de små liven kommer till jorden det är en fantastisk känsla.

Kram!

cathrine och Aki sa...

Grattis farmor..nu hör jag jue till kategorin som INTE tycker nyfödda är söta..men dom blir så småningom när skrynklor och div tillplattat försvinner :=) Men JÄTTE grattisar ändå både till farmor och son med hustru...till ytterligare ett underverk som kommit till livet..

Anne sa...

Grattis Farmor..!!!

Jag är bonusfarmor och det tyckte jag var stort. Kan bara ana hur mäktigt det är att bli "riktig" farmor/mormor.

Kramizar Anne

Nattmia sa...

GRATTIS till lilla söta barnbarnet.. Fy vad kul och så mycket du skall mysa och sniffa..

Massor av kramar till goa farmor..
Mia

Anna sa...

Grattis Patricia! Vad roligt att bli farmor, nästan lika bra som att bli mamma. Dessutom kan du ju plocka russinen ur kakan och lämna tillbaka Clara om hon blir ledsen eller kinkig ;)

Libra på blogspot sa...

Grattis till den nya familjemedlemmen!
Och till den underbart hedersamma titeln farmor.
Själv blev jag mormor för 3 år sedan till en liten Fanny. Jag njuter fortfarande lika mycket, om inte mer, som i början.
Det är sååååå underbart härligt att ha barnbarn!
Livet blir aldrig mer sig likt. Det blir bara så mycket bättre! =)))