onsdag 1 september 2010

Besök...

I går var jag och köpte lite presenter till Clara, och när jag berättade det för mamma Ann-sofie så blev hon ju nyfiken, så vi skulle försöka träffas idag efter att de varit på kontroll med Clara.

Jag bjöd hem dem på lunch, och Clara sov när de kom hit, så hon satt kvar en stund i bilstolen...och då passade jag så klart på att ta fram kameran... =)


Tänk att man kan vara så liten och då vägde hon ändå drygt 3,6 kg när hon föddes i måndags. Så näpen och söt, en riktig tjej.. =)

Efter en stund tog jag upp henne så hon fick ligga i famnen hos mig istället för att sitta i bilstolen, och jisses va mysigt det var. Så liten, mjuk och len och doften av bäbis är ju så mysig...jag lovar att jag njöt... =)

Rätt vad det var så började det låta och vibrera i blöjan... ha ha...men det var bara luft när vi kollade... =)


Skönt att vi har gott om plats, så gästsängen fick bli skötbord, och så ska jag ta upp mina barns gamla spjälsäng och skruva ihop så kan hon ligga i den när hon är här och hälsar på...den kan ju stå i gästrummet som sällan används... =)

Jag var lite fundersam hur Rozzi skulle reagera på Clara. Till en början var hon inte ett dugg intresserad, kom fram och nosade på hennes hand och slickade den lite lätt och gick därifrån, men när hon började gny och gnälla när hon blev hungrig, då blev hon jättefundersam och nyfiken, hon såg så rolig ut, hon såg verkligen bekymrad ut... =)


Det känns fortfarande overkligt, men är otroligt roligt att ha blivit farmor... =)


Må så gott!!
Kram farmor Patricia

5 kommentarer:

Nina sa...

Guuuuusååååååsöööööt!!!!!
Förstår att du är en riktigt stolt farmor :)
Och goa Rozzi övervakar det hela, haha! <3
Kram Nina!

Nattmia sa...

Dessa små underbara underverk.. Mysigt är det enda jag får fram..

Massor av kramar till farmor :-)

Mia

Lena sa...

Underbara lilla tjejen, tänk ett helt nytt liv, visst är et väl konstigt. Härligt, åh vad jag längtar:) kram kram

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

En sån liten gosing hon är Clara, man blir nog sittande länge med ett sånt knyte i famnen. Så bra du fixar, blir enkelt för hennes mamma när dom hälsar på hos er.
Stor kram
AnnaMaria

Uttan sa...

Å så söt Hon är!
Det är mysigt att hålla och titta på, se söta små fingrarna och lukta...härligt!
Lilla Rozzi klart Hon undrade.

Det gäller att njuta av de stunder man får låna dem.

Kram!