torsdag 9 september 2010

Snart helg igen...


I går f.m. fick jag främmande...av min f.d. svägerska som erbjöd sig att hjälpa mig packa upp resten av kläderna som kom i tisdags, jättesnällt av henne. Det gick ju så mycket lättare och fortare att få upp allt när vi var 2 som hjälptes åt...och så var det ju mycket roligare med sällskap... =)

Så, nu har jag fått upp det mesta, det är bara några modeller som saknas som kommer senare, men det blir fort fullt på stängerna.... och det är ju så kul när det är välfyllt i butiken.
Och ivriga kunder hade jag med i butiken i går kväll...som tjuvkikat i katalogen och kom för att beställa på en gång...sånt är kul!.. =)I morse vaknade jag när älskling gick upp... klockan 04:05...och jag kunde inte somna om, hur jag än försökte...åh så irriterande det var. Till slut gav jag upp framåt 7-tiden för då var jag så hungrig.
Så idag är jag ruskigt trött, så det blir tidigt i säng i kväll... =)

Men först ska jag få underbar massage, och det ska bli så skönt nu när jag är lite mör i kroppen efter allt plock med kläderna...och extra skönt när man är lite trött och seg... =)
I går blev jag så ivrig... Jag skulle vilja gå någon kurs eller liknande för att utveckla min mediala sida. Och i går satt jag och Googlade runt lite, och var in på Lena Ranehags hemsida, för henne gillar jag. Och tänk va glad jag blev när jag såg att hon ska hålla en kurs som heter "Medium utveckingskurs".... =)

En hel helg med henne och en tjej till som jobbar som medium, för bara 1750:- .... jag är såååå sugen att anmäla mig, men så blir man lite osäker...är jag redo, har jag förmågan o.s.v.
Ska ta mig en funderare några dagar till innan jag bestämmer mig... =)


Hittade den här bilden på nätet i går...tycker den är såååå vacker!!!I morron är det fredag och helg igen...ska bli skönt.
Bakning står på agendan för lill-sonen fyllde 19 år i går men vi ska fira honom på söndag, så jag har lite att pyssla med, men ska inte göra det så märvärdigt, men något att att bjuda på lär jag väl vispa ihop... =)


Önskar er en fortsatt skön torsdag!!
Kram Patricia

5 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Anmäl dig, man lever bara en gång. Och sen vet du ju så mycket mer, du kommer ångra dig annars. Och så mycket kläder ni packat upp, kul med mycket kunder också.
Kramar
AnnaMaria

Nina sa...

Vad roligt! Det tycker jag du ska göra eftersom du är intresserad av det! Du kommer nog ångra dig annars... :)

Grattis till Alex, hoppas han har hunnit krya på sig nu!

Kram Nina!

hemma hos lilla mej sa...

Vad skoj anmäl dej man lever bara en gång!!!!!S.Tycker jag att du ska göra om du är intresserad,Vad skoj med massa snygga kläder.Vad gott med massage.Ha en skön kväll vännen Kram Rita ♥

Lena sa...

Åh så skönt med massage:) Klart du ska anmäla dig när du har ett starkt intresse för det mediala. Har varit mkt intresserad förr men för mig har det blivit ett mer avsvalnat förhållande till det hela. Men du kommer nog ångra dig om du inte provar:):) kram kram

Nattmia sa...

Klart du skall gå kursen.. Man måste våga :-)

Vad skönt att du fick hjälp med kläderna, både snabbare, trevligare och bättre för din värk..

sov nu gott och ha sedan en kanon fredag..

Kram Mia