onsdag 19 oktober 2011


Onsdag är ju detsamma som ledig dag för mig, och då brukar jag ofta åka och fixa mina naglar. Ja inte varje onsdag så klart utan en gång i månaden .. ha ha.

Den här gången blev det Rosa-röda naglar, kände för lite klatchig (eller hur det nu stavas) färg .. och så fick jag några svarta stenar som dekoration när jag gav Helen fria händer att hitta på något .. =)

Helen på Hälsokällan4U (där jag fixar naglarna) har även lite inrednings grejer i sin salong och tänk, där stod ett vackert handfats-set som fick följa med hem. Jag har länge velat köpa ett sånt set men inte hittat något som fallit mig i smaken utan att göra för stort hål i plånboken. Så jag blev så glad att det kunde få följa med mig hem .. =)

Till kvällen var det dags för 1½ timma vägledd meditation hos bästa Mervi på Mervila. Tänk att det är så skönt och härligt med hennes vägledda meditationer, jag mår gott i både kropp och själ när jag är där .. underbart!

Hoppas ni alla haft en bra dag!
Kram Patricia

7 kommentarer:

Anne sa...

Visst är det roligt med fina naglar. dessa som du gjort nu blev ju urfina..:)

Recept på dina muffins, skulle du vilja dela med dig kanske..snääälla.. ;-)

Kram Anne

Nattmia sa...

Så snyggt badrumsset du fick tag på =)

Ha nu en härlig torsdag.. Snart är det helg, för mig redan klockan 8.20 ;)

Kram Mia

Vardag och flärd sa...

Åh, vilken fin färg på naglarna!
Badrumssetet var jättefint!
Kram Eva

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Snyggt! Så härligt och ha så fina naglar, och en jättefin färg. Jättefint set till handfatet också, ibland tar det ett tag och hitta sånt man behöver.
Kramar
AnnaMaria

Lilla Kullan sa...

Vackra naglar... och handfatssakerna också.
Kram Stina

Gunillasljusglimtar sa...

Hej gumman tack för titten hos mej! Jag hade en härlig dag,men som min man säger att jag firaar aldrig EN dag uten helst 4-5 med vänner o släkt! Ska träffa syrran i kväll,hihihi...JÄTTEfina naglar Patricia kramis Gunilla

Gunillasljusglimtar sa...

Stavar ju som en krycka o slinter på tangentbordet o hann inte ändra,hihihi Gunilla