torsdag 29 mars 2012


Hej mina vänner .. ni som är kvar .. hi hi
Slänger in ett litet inlägg innan jag går till jobbet och medan jag kommer ihåg att blogga .. =)

Börjar med lite Clara .. var barnvakt till henne för några veckor sen .. farmors hjärtegull .. =)

Och som vanligt ska Clara mysa med Rozzi så fort hon får chansen, det spelar ingen roll att hundarna håller på och busar så ska hon vara med, och åker hon i backen så reser hon sig bara upp och är med igen .. det blir en tuff brud det här .. =)

Sol och värme har vi ju haft med, men just nu är det lite kyligt igen, men när det var sådär fint väder härom veckan så planterade jag lite på vid ytterdörrarna .. =)
Gjorde det enkelt i år och satte bara ner en Tet a tete i en Kockums kastrull på trappen .. =)

Och inne hamnade en Pärlhyacint i en Fattigmans-silver-burk .. =)

Förr-förra helgen följde Clara med farmor och tittade på Motorcross-tävling .. hörselskydd på så klart .. hi hi


Lyckades fånga en fjäril på bild förra veckan, den gick runt och mumsade bland mina blommor i krukan på baksidan och höll på länge så jag fick ihop många fina bilder .. =)

Och i går mina vänner .. då var gubben o jag lediga från jobbet för att åka och titta på en motorcykel till mig .. och den fick följa med hem också .. =)
Vi åkte först till min moster i Karlsborg där vi blev bjudna på lunch, sen vidare till Tibro för att titta på motorcykeln jag fastnat för. Det skulle regna hela eftermiddagen så vi tog med släpkärra för att Nicke skulle slippa köra 19 mil i regn på motorcykeln .. så här har vi just lastat upp MIN hoj på släpet och ska åka hemåt igen .. =)

Jag känner mig så nöjd, tycker den är jättefint!
Och det är en märklig känsla i kroppen när jag tänker på att JAG har köpt min första egna motorcykel .. tänk att kunna uppfylla en dröm jag haft sen jag var 17 år .. helt fantastiskt och så jäkla kul!
Nu ska jag bara lära mig köra den och se till att få mitt MC-körkort så jag kan brumma runt på den i sommar ... hi hi.

Nu är det hög tid att gå till jobbet ... =)

Ha det bäst ni som fortfarande tittar in hos mig .. <3

Kram Patricia

8 kommentarer:

Gunillasljusglimtar sa...

Hej Patricia! Åhh va kul att höra ifrån dej! Vaa kul med motorcykel,lycka till med körkortet nu då...Då har ni varit i mina nästan hemtrakter,i karlsborg har jag bott minsann när jag var ung o blåögd!! Söta Clara..Vi fått ett barnbarn till det nionde!! i måndags kom en guldklimp av bonusdottern..Kram på dej me värme från Gunilla

Photo by Maria sa...

Fina söta lilla Clara, klart hon blir en tuff brud med en sådan farmor =)

Snygg hoj och avis blir jag =)

Kram Mia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis tuffing, vilken fin mc du är ägare till!! Vilken känsla när du glider iväg efter, eller före kanske, maken. Clara är söt och cool som vanligt, det är lycka för barn och få växa upp bland hundar.
Varm kram
AnnaMaria

Hanna sa...

söt liten tjej.
Ha en fin eftermiddag.
Kram
Hanna

Anonym sa...

Grattis till motorcykelköpet! Och det var ett sött litet barnbarn du har! Modig liten tjej! Trevlig Helg!

Anne sa...

ÅÅ, en Honda Shadow, det var en sådan jag siktade på när jag övningskörde..:) men mitt i alltihop så la jag ner körningen, kommer inte ihåg varför, men jag har varken kort eller cykel.

Lyckliga du..!!!

Massa kramar

Hanna sa...

Glad påsk!
Kram
Hanna

Gunillasljusglimtar sa...

Hej Patricia! Vill önska dej o din familj en Gla Påsk ...visserligen i efterskott men det är ju två dagar kvar..må så gott ♥ Gunilla