måndag 16 april 2012


Hej på er!

Här händer det saker ska må ni tro .. =)
Tänk att allt ska hända samtidigt .. man ska vara försiktig med vad man önskar sig ibland .. hi hi.

Har länge önskat mig en större lokal för min lilla salong och se, nu har det dykt upp en lokal, lagom stor, lagom dyr och 200 meter hemifrån .. =)

Var och tittade på lokalen före påsk, fick nycklarna direkt och sen satte gubben och jag fart lagom till påskhelgen .. =)

Lokalen behöver en ansiktslyftning kan man säga .. det kommer att gå åt måååånga liter färg .. =)

Det lilla s.k. köket .. trångt o "äckligt" .. =(

Men gubben min är stor och stark och arbetsvillig, så han rev snart bort de sunkiga skrubbarna och gipsade om väggen så det blev rymligare i "köket".

Så han vi fira lite påsk med mitt i allt arbete. Vi bjöd hem lilla Clara med familj en dag, åt och hade det mysigt och Clara fick så klart påskägg och present från oss .. =)

Presenten var en plast-servis .. den var kul att leka med tyckte hon och sprang runt och bjöd på "kaffe" .. =)
Och "bubbarna" var goda, så de mumsade hon i sig direkt .. gott med frukt .. =)

Och vi fick en fin påskbukett av dem, som fick pryda köksbordet under helgen .. =)

Sen jobbade vi vidare .. =)

Under förra veckan han vi inte jobba så mycket i lokalen för jag hade så många healing-behandlingar, men i fredags satte vi fart igen.
I lördags var det jättefint väder här hemma .. så mitt i allt renoverande så tyckte gubben att vi skulle ta en premiär-tur på min nya fina motorcykel. Den har ju fått stå i garaget sen jag köpte den för det har verkligen inte varit MC-väder sista tiden.

Så vi åkte och letade rätt på en stor parkering och sen tog jag mig en premiär-runda på hojen för att känna hur det kändes att köra den. Det var pirrigt ska ni veta, men jättekul att äntligen få prova att köra motorcykel, och min egen dessutom .. =D
Jag körde några varv runt på parkeringen för att träna på att starta och stanna och svänga lite och det gick riktigt bra tyckte både jag och gubben .. hi hi

Sen var det bara tillbaks och fortsätta jobba igen .. =)
Nu är taket, alla rör och alla väggar målade.

Och i går kunde vi äntligen börja måla golvet. Tänk vilken skillnad det blir och det kommer att bli så fint när jag får inreda och fixa där .. =)

Idag var vi och målade det som var kvar av golvet och i morron blir det en andra strykning, jag hoppas att det ska räcka annars får det lov att bli en tredje strykning på onsdag men det är lite brådis nu för på lördag har jag bjudit in till Invigning för alla kunder och vänner .. så vi har att göra under veckan .. =D

Hinner nog inte läsa hos er andra, men det lugnar nog ner sig här om några veckor hoppas jag .. hi hi.

Ha det bäst!!
Kram Patricia

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så spännande! Vilket jobb ni lagt ner! Lycka till med invigningen!! Kram Maria

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Roligt att du kom ihåg och ta före-foton av lokalen, det syns redan nu hur fint det kommer bli. Och roligt också att du provkört mc:n, min första provtur slutade i ett dike. Ingen tänkte på och säga hur man stoppar, och jag fick helt hjärnsläpp så jag välte "snyggt" i ett dike!
Kramar
AnnaMaria

Photo by Maria sa...

Vad duktiga och snabba ni är.. Det där kommer att bli riktigt bra..

Skall bli kul att se sluresultatet..

Kram Mia

vita drömmar och svarta tassar sa...

Grattis!
så kul med ny lokal och ny start med dina behandlingar....ska bli kul att få se hur det blir....

Va rädd om dig!
kram wivi