söndag 27 maj 2012


Då var det söndag igen och ännu en helg till ända .. dagarna går ju så fort när man är ledig .. =)

I fredags firade vi Mors dag här hemma och mina pojkar med familj kom hem på grill-mys .. =)

I pergolan har jag hängt 2 fina Million bells,
de är så söta.

Söta lilla Clara var så klart med .. och ibland går munnen i ett på henne .. här har hon nog något viktigt att berätta .. =)

Något spännande i gräsmattan ...

som hon måste berätta om .. hi hi .. hon är för söt .. =)

Och som vanligt, så fort Rozzi lägger sig till ro någonstans så ska Clara klämma sig ner så nära hon kan och mysa med henne .. de är för söta de där två ihop. Man kan tro att bilden är arrangerad men det är den inte, så här satt hon en bra stund o pratade o myste med Rozzi .. =)

Senare på kvällen gick vi in en stund och Clara började bli trött, då gick hon och la sig bredvid Rozzi på det svala golvet (varmt inne) innan det var dax att åka hem och sova.. =)


I lördags var det Västmanland runt, ett arrangemang av SMC och Bågen MC i Västerås där man samlar in pengar till förmån för trafikskadade motorcyklister som behöver rehabiliterings hjälp.
Det var samling på Fiskartorget i Västerås och vi stod i de främre leden, det blev totalt 491 betalande ekipage och de fick in 25.500:- till fonden .. =)

Från Västerås åkte vi i kortege mot Köping, sen upp till Färna herrgård där det var fikapaus. Om ni tittar på gubbens hjälm .. och min syns under hans ben .. så ser ni färg-granna moikaner .. dessa fick man när man betalade "Ekipage-avgiften" och de ville de att man skulle ha på hjälmen för att visa att man stöttade de trafikskadade .. sagt och gjort så åkte vi runt med de "tjusiga" moikanerna .. ha ha

Efter fikapausen så åkte vi vidare upp mot Fagersta, men efter fagersta tog vi av till Ängelsberg och skippade resten av resan i kortege tillbaks till Västerås. I Ängelsberg stannade vi och åt på en högt belägen restaurang, där vi åt jättegod Gös med denna vackra utsikt.

Efter mat i magen och lite vila så var det åter dags att sätta sig på hojarna för att ta sig hela vägen hem, ca 8 mil för vår del .. totalt blev det ca 28 mil på hojen. Vi var lite möra i kroppen när vi kom hem men det var det värt, vi hade en jättetrevlig och rolig dag .. =)


Idag var det då Mors dag .. och vi åkte ut till mina föräldrar och firade mamma i deras sommarstuga, en skön förmiddag med god fika och Rozzi strosade runt och mös på tomten .. =)


Hoppas ni alla haft en skön helg!
Kram Patricia


6 kommentarer:

Anne sa...

åå, lyckliga du som åker mc i detta vädret..:-)

Vad vacker din blomma var, den ser nästan ut som om den lyser i mot den vita väggen och ditt lilla barnbarn hon är ju gudomligt gullig.

Det ser ut som om dina föräldrar bor rätt så mysigt, intill vattnet.

Ha en go kväll.

Anne

Nina sa...

Ååh, vilken härlig helg :) Och jag kan bara hålla med, så himla go hon är, Clara! Stora damen :)
Ha en fin vecka!
Kram Nina!

Hem Ljufva Hem sa...

Million bells har jag varje år.Dom är så enormt söta.
Men vad stor Clara blivit och otroligt vilken samhörighet hon känner med Rozzi.Häftigt!!!
Kram.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Håller med ovanstående, så stor Clara har blivit, dom är så fina ihop hon och Rozzi. Jättefin ampelblomma, den färgen är läcker.
Och vilken helg ni fick.
Kramar
AnnaMaria

Ullis sa...

Moikan hjälmarna va ju såå snygga...NOT men va gör man inte :)
Ser härligt ut i Ängelsberg, synd vi inte kunde hänga på.

Ullis

Gunillasljusglimtar sa...

Åh vilka fina bilder på sötaste Clara o vovven...härligt för er med massa mys...jo det ska väl gå men så mycket minnen från lilla mams som jag tryckt in i garderoberna...kan inte spara allt heller...lite jobbigt...tack för hälsningen hos mej<3...kram/ Gunilla