lördag 19 maj 2012


Hej på er!

Visst är min tå vackert blå? .. =)
Så vacker blir den när man råkar lägga ner motorcykeln över ena benet .. vilket jag råkade göra på Trafikskolan i måndags.
En liten olyckshändelse när jag skulle parkera efter lektionen o läraren får för sig att jag i sista stund ska svänga om hojen o ställa den så vi kan backa in den i garaget, jag vred på styret lite för fort och huxflux låg jag på backen .. ha ha.

I torsdags var det härligt väder och vi höll på lite i trädgården. Alla våra äppelträd blommar nu och det är så vackert!

Ett bi gottar sig i Löjtnantshjärtat


Jag har flera stora tuvor med Gullvivor, det är så fint när de blommar och lyser gult i rabatten.Och Rozzi var så klart med ute i solen där hon låg och tuggade på ett ben .. =)

På kvällen tog vi en tur med hojarna tillsammans med våra hoj-kompisar Christer & Sussi. Jag får övningsköra med Sussi så jag kunde får köra min egen hoj en sväng. Vi tog först en tur på kringelikrokvägar över Västermo-Tyringe-Arboga och sen hemåt igen och vidare ut på Kungsudden där det på torsdagar är Veteranbils- och MC utställning/träff. Vi blev hänvisade att åka in o ställa upp våra hojar med, sagt och gjort, här står min och gubbens hoj på parad .. =)


I går eftermiddag tog Sussi och jag en tur själva med våra hojar och åkte och fikade på Markan i Strömsholm, en lagom tur på nästan 7 mil .. =)

Idag tog gubben o jag bilen ut till vårt favorit-hundpromenad-ställe .. Älghagen. Där strosade vi runt, jag med kameran i högsta hugg och Rozzi skuttandes runt i hagen .. en härlig start på dagen .. =)

Härligt att få springa lös och skutta runt i hagen som man vill, tycker Rozzi .. =)

I hagen finns ett stort gammalt äppelträd. Det har inte varit någon bebyggelse där på evigheter vad jag vet, så jag antar att det är vildäpplen?

Så vackra blommor i svagt rosa.

Äppelträdet var fullt med vackra blommor.

Sen har vi röjt lite i ena garaget som varit lite trångt sen min motorcykel flyttade in i vår familj, så nu finns det gott om plats att köra in och ut med våra hojar in i garaget när man ska parkera, det känns skönt.. =)

Nu ska jag gå ut och fortsätta njuta av solen, ha en skön fortsättning på helgen!!

kram Patricia

7 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Usch som din tå ser ut.. Tur du inte skadade dig mer..
Härligt att köra hoj =) Det var flera år sedan jag åkte mc och det längtar man ju efter..

Härliga bilder på blommor och fina Rozzi..

Kram Mia

Hanna sa...

Usch den tån såg absolut inte rolig ut.
Men alla blommorna du visar var helt underbara.
Ha en fin kväll!
Kram
Hanna

Hem Ljufva Hem sa...

Äppelträd som blommar är så vackra.
Tycker nog din hoj är snyggast,hehe men vilken tyngd att få över sig,hua.
Härligt där i Älghagen med allt som blommar...
Kram.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ajaj, det där gör säkert ont när du ska ha skor på dig. Jättefina trädgårdsbilder och från promenaden med Rozzi, det är inte klokt så vackert det blommar nu.
Kramar
AnnaMaria

Nina sa...

Ajdå, ser ont ut... Hoppas hojen klarade sig oxå, även om din fot är viktigare, så klart!

Vackra foton :) Det är så härligt nu, synd det går alldeles för fort så man inte hinner njuta tillräckligt. Tur man kan föreviga våren på bild iaf :)

Ha det kanoners!
Kram Nina!

Gunillasljusglimtar sa...

Hej på dej! Ja den tån såg inte rolig ut! Hoppas värken försvunnit,för det kan göra ont sånt där! Jo vasen står upprätt med hjälp av botten som vecklas ut och blir stående..svårt att förklara men fiffigt är det..Så underbara bilder du visar,visst är naturen helt underbar när det är denna tid! Ha en skön söndag vännen ♥ Gunilla

Anne sa...

Det ser ut som om det är läge att ha sandal på den foten..;-). Måste gjort himla ont..=\

Fina kort du tar, har du ett macro objektiv..?

Kram