fredag 17 augusti 2012


Förra veckan var vår sista semester vecka och på fredagen tog vi hojen och åkte upp till Nora. Jag tycker Nora centrum är så himla mysigt tänk om alla Kommuner behöll den gamla charmiga stilen .. så mycket mysigare än grå betong och stela raka hus .. =)

När man är i Nora "måste" man ju äta Nora-glass .. men ärligt, jag tycker inte den är så himla god, smakar inte så mycket och är ganska dyr, så nästa gång ska jag nog låta bli glassen, vet att jag blivit besviken tidigare .. hi hi

Men vi hade en mysig utflykt till Nora, trots att det regnade på oss både på dit- och hemvägen, men den mysiga miljön uppvägde både dåligt väder och glass-besvikelsen .. ;)


När vi kommit hem från Nora så åkte vi och tittade på en motorcykel som gubben var lite sugen på, på hemvägen stannade vi och tog en promenad och fotade i den mysiga lilla Bok-skogen som ligger utanför Sundbyholm.


Vet inte vad det är, men det är något speciellt med Bok-skogar .. känns så mysigt när man kommer in i den lummiga grönskan.

Jag vet inte om det stämmer men jag har hört att det här är en av de nordligaste Bokskogarna i landet?


Förra helgen var jag på kurs igen, det var dags för det 4:e och sista steget i en Medial utvecklings-utbildning som jag gått under våren-sommaren. Så lördagen och söndagen ägnade jag mig åt meditation och att träna på att ge Intuitiv healing och att få healing av mina härliga kurskamrater .. =)

Och i söndagskväll åkte vi ut i skogen på en promenad, hoppades hitta svamp men det blev inte så mycket, men räckte till 2 svampsmörgåsar i alla fall .. =)


I måndags hade jag en mindra bra dag ...
Det började med att jag hade bokat en lektion på trafikskolan för att repetera det sista inför uppkörningen samma dag. Det gick skapligt bra men det sista jag gör så gjorde jag en för tvär sväng samtidigt som jag bromsade och precis där lutade det lite och var ett dike bredvid och tjolahopp så låg jag där på backen med benet under motorcykeln, jag han knappt reagera för det gick så fort, men jag välte hojen .. och gjorde illa mej rejält i benet.
Men det vara bara att sitta upp på hojen igen för jag skulle ju in och köra upp .. =/
Tyvärr hade jag så ont i benet och var så nervös så det gick inget vidare med uppkörningen så jag kuggade så klart. Kände mig jätteledsen och besviken men i onsdags var jag på trafikskolan och körde igen och då gick det kanonbra och nu har jag ny tid bokad för uppkörning om några veckor igen .. skam den som ger sig .. =)

Och jodå, det blev motorcykel-köp, så i måndags kväll åkte vi och hämtade den "nya" motorcykeln som gubben hade kikat på. Och den är rätt snygg faktiskt .. en Wildstar 1600cc .. en riktigt "manlig hoj" som gubben sa .. ha ha.


Och i onsdags var det äntligen dax att fixa naglarna igen .. och det här blev resultatet .. rätt snyggt faktiskt .. =)

I morron blir det en dag på motorcykeln, tyvärr har jag ingen att övningsköra med så jag får sitta bakpå, men det är OK det med .. =)
Det är dags för årets upplaga av Mälaren runt, och det måste man ju åka så klart .. hi hi


Måste säga att mitt liv är väldigt varierande och det trivs jag med .. kontrasterna mellan att meditera och heala i lugn och harmoni, till att rusa fram i hög fart på motorcykel .. underbart!!! .. =)

Ha en skön helg!!
Kram Patricia

5 kommentarer:

Lilla Kullan sa...

Härliga bilder. Så mysigt att få komma ut lite.:-) Kram

Anne sa...

Är det inte kontrasterna som gör det till en skön helhet..

Kram

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det är rätta takter, bra att du bokat ny tid. Och tur att benet höll, nu har du lärt dig hur man inte svänger. Och jag tycker du är superduktig som kör mc.
Nora ser så mysigt ut, och bokskogen är vacker. Här finns inte boken, jättefina bilder.
Trevlig helg och kramar
AnnaMaria

Malin - Ebbas änglar sa...

Nej men åhh..... Har du var 'här hos mig'!!! Nu hade jag i o f semester förra veckan, men om ni besöker Nora någon mer gång så måste du titta in på Kanans blomsterhandel o säga hej =)

Nora ÄR en jättemysig liten sommarstad, men på vintern är det inte mycket liv o rörelse tyvärr.

Ha en fortsatt fin helg, kram Malin

Hanna sa...

fina bilder från Nora.
kram
Hanna