söndag 2 september 2012
Hej på er!
Förrförra helgen var det ju Mälaren runt. Vi åkte till Sulas i Strängnäs där vi slöt upp med några vänner .. och jisses va motorcyklister det var ute och åkte .. ca 15.000 ekipage uppskattades vara med i evenemanget .. =)

Här står vår hoj närmast kameran och sen var det hojar ööööööverallt .. =)
 
När vi kom hem från Mälaren runt så böt vi om, tog den förberedda packningen och åkte ut till min bror & svägerska som var vid svägerskans brors stuga .. som ligger helt underbart mitt i skogen vid en sjö. Rozzi strosade runt och nosade och badade om vartannat .. lite grått väder men det var i alla fall uppehåll .. =)
 
 
I den här söta gäststugan fick Nicke o jag bo .. =)
 
På söndagen sken det upp och efter att karlarna varit ute med båten och fiskat utan napp så ville Nicke prova lyckan vid bryggan en stund innan han fick ge upp utan fångst.
 
På hemvägen passerade vi ett naturreservat och jag såg en bäck jag ville stanna och fota lite vid, svårt att återskapa den mysiga atmosfären men ni får ha lite fantasi .. =)


 
 
I torsdags fyllde lilla Clara 2 år!
Helt otroligt vad tiden springer iväg, men här har hon just packat upp paketet från oss...en kundvagn full med "matvaror" som hon hade önskat sig .. och hon blev så glad och gick runt med sin kundvagn .. farmors hjärtegull!! .. =)
 
 
I går var vi bjudna ut till mina föräldrars stuga för lite familje-umgänge. Grabbarna började med att skjuta lite luftgevär. Rozzi är inte skotträdd utan låg bredvid Nicke medan han sköt .. skönt med en stabil hund .. =)
 
Clara var oxå där så klart och hon gick och ropade efter mig hela tiden .. det är så kul att hon tycker så mycket om mig, hjärtat svämmar ju över när hon ser mig och skiner upp och skuttar runt och ropar "Fammo, fammo, fammo" .. ha ha
 
Här stor hon och säger "Fammo, blåsa blubblo" .. och oj va jag fick blåsa såpbubblor med henne .. hi hi
 
Sen ville hon ner till båten men hon fick nöja sig med att åka båt på land .. =)
 
Och gunga skulle hon så klart göra fleeera gånger och i stugan kan man gunga högt för den hänger i ett långt rep i en stor bjök. Här får pappa Zebba göra fart och högt ska det vara .. =)
 
Och jisses va kul det är, tycker Clara .. ha ha
 
Grabbarna lånade Claras badboll och bollade gris .. men då skulle hon vara med så klart och så tog hon tillbaks sin boll .. ha ha
 
 
I eftermiddags åkte vi ut i skogen och letade rätt på lite svamp och fick hop nästan 1 kg trattisar och några gulingar .. så gott!!!
Vi plockade 6-7 dl blåbär med, de är fortfarande fina här.. =)
 
Ja det var vad som har hänt här de senaste 2 veckorna .. ja i alla fall det som fastnat på bild .. =)
 
Ha det bäst!!
Kram Patricia
 
 6 kommentarer:

Mitt liv som förskollärare sa...

Hej!
Hamnade hos dig genom Vardag och flärd. Vilken ung farmor du är, härligt med barnbarn. Många fina bilder visar du på vår vackra natur, härligt.
Ha en fin vecka/
Berit

Hem Ljufva Hem sa...

Ojdå det var mkt det.Och vad stor hon blivit Clara.Har hon fått lockigt hår?
Mysigt det ser ut däruppe vid stugan.Så lugnt och harmoniskt och så mysigt när grabbarna står och fiskar.Trevligt nöje...
Kram Kicki

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så fint din bror bor där vid sjön, och gästhuset ser så mysigt ut. Och Clara är redan 2 år, det känns inte som det var så länge sen hon var jätteliten. Gulligt med kundvagnen. På lördag ska jag ut och plocka svamp också, ska bli jätteroligt.
Kramar
AnnaMaria

MiaMaria sa...

Hejsan!
Vilka härliga bilder...och vilken sötis som fyllt år.
Ha en skön vecka!
/MiaMaria

vita drömmar och svarta tassar sa...

Hejsan!
tycker inte det va längesedan du talade om att du skulle bli farmor en sådan kärlek er emellan(el hur det stavas:)
Vilken läcker hoj den skulle tom jag vilja åka med thihi....

Ha en underbar vecka
kram wivi

Fotograf Kameratrollet sa...

Det är så att man saknar motorcykeln och den svenska naturen när jag ser dina bilder ;-