lördag 8 september 2012

 
I går tog jag med kameran ut i trädgården .. det är inte mycket kvar som blommar hos mig men min Fairy ros blommar fortfarande..


Och den är full i knopp med, så den kan nog blomma ett tag till om vädret tillåter .. =)
 
Jag tycker de är så otroligt söta.
 
Jag har en kruka med Isbegonia som blommat rikligt hela sommaren och gör fortfarande .. =)
Isbegonian påminner mig om min farmor, hon hade ofta det.
 
 
Idag har vi haft kalas här hemma .. min "lilla" son Alex fyller 21 år .. hittade en gammal bild på honom från när han var liten .. =)
Han är lika söt, full i bus och charmig än idag .. =D
 
Vi försöker ju undvika kolhydrater här hemma, så jag provade att baka två LCHF-bakverk. Dels den här Marängtårtan fylld med Grädde-Mascarpone-Hallon... den var jättegod med marängen blev jätteseg, så det var tråkigt.
 
Och så gjorde jag en LCHF-kladdkaka, den var god men lite "bitter" i smaken eftersom det inte är något socker i den och en massa 70% mörk choklad. Jag har lite svårt att gilla de här nya bakverken, det smakar ju inte som det ser ut att det ska smaka så det blir något fel i smaklökarna .. ha ha
 
Min mamma och min äldsta son med familj kom tidigt på e.m. och grattade Alex och senare invaderades entren på övervåningen ...
 
..och entrén i källaren .. huset FYLLDES med glada ungdommar som ville fira Alex .. =)
 
Är glad att han idag har så mycket härliga vänner .. det har inte alltid varit så, han var mobbad i många år under skoltiden men den tiden är tack o lov förbi .. =)
Jag fick slänga ihop en extra kladdkaka så fikat skulle räcka till ungdommarna .. inte hade jag trott det skulle komma så många .. ha ha.
 
Här har det åskat och blixtrat på e.m. och det är fortfarande rätt mulet, hoppas det blir finare väder i morron så jag får chans att köra lite motorcykel .. =)
 
Må så gott!!
Kram Patricia
 

7 kommentarer:

Hanna sa...

vackra rosor och god fika ser jag.
kram
Hanna

Nina sa...

Vad härligt med huset fullt av ungdomar :)
Stort grattis till Alex!
Kram Nina!

Gunillasljusglimtar sa...

Åh det ser härligt ut på dina bilder...guud så söt son! Hälsa Grattis till honom! Den rosen du har ser ut som min fast min är röd...blommar hela tiden,även nu ja'...Ha det gott gumman.(Nepp hästen ska heta Prima Sambuca...hihiihi ♥

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis till Alex. Goda kakor du bjuder på. Och jättefin fairyros, det är sega rackare som kan blomma ända in i november.
Kramar
AnnaMaria

lisashus sa...

Vilket härligt kalas för sonen och så go han ser ut på kortet och är förmodligen lika go nu förstås!!!:)

Ljuvliga rosor du har och isbegonior är verkligen tacksamma och gammeldags blommor!

Hoppas att du fick dej en MC-tur!
Kram
Lisa

Anne sa...

Dina bakverk ser allt väldigt goda ut..!! Synd att jag inte bodde närmare, då kunde jag varit med och firat sonen. Jag har en dotter som fyllde 21 för en vecka sedan, hon genomledde ett helvete från ettan till nian. När det var dax för gymnasium så valde hon ett internat en bit bort vilket blev vändningen för henne. Idag omges hon av goa vänner som bara vill hennes bästa.. Och det värmer ju ett mamma-hjärta..!!!

Kram

Vardagslycka sa...

Halloj vännen!
Åh, så fint det blommar hos dig!
Här börjar trädgården se skruttig ut nu, det är nog dags för lite omsorg inför hösten tror jag.
Grattis till Alex! Tänk att de små liven växer ikapp oss nu, visst är det underligt?
Ha en fin vecka och lycka till med körningen!
Kramelikram Carina