tisdag 4 september 2012

 
Surprise!!! .. =)
Det trodde ni inte att det skulle komma ett inlägg två dagar på raken från mig .. hi hi
 
Måste bara visa, i går när jag kom hem från jobbet så satte jag mig i solen en stund, det gäller ju att passa på de här sista fina dagarna som liknar sommar .. =)
Och kolla in .. en stor fjäril kom och satt på min fot en bra stund, hade bara mobil-kameran tillgänglig men kul att fånga det på bild .. coolt va!! .. hi hi
 
På väg hem från jobbet så var jag in och handlade lite och då fick den här fina Krukrosen följa med hem, kunde inte motstå den, de är ju så söta och den här var så otroligt tät och fin i blommorna.


Säga vad man vill, men lite mysigt är det allt att det blir lite mörkt om kvällarna och man får börja tända en massa ljus inne igen .. det gillar jag .. =)
 
Idag har det varit grått och regnigt här, men i morron ska ju solen komma tillbaks och då är jag ledig. Ska städa o kanske baka något .. "lilla" sonen fyller 21 på lördag så det är ju skönt att börja i tid inför kalaset .. =)
 
Må så gott!!
Kram Patricia

5 kommentarer:

Pixi sa...

Underbar bild på fjärilen ! "Fjärilsfot"hehe kan bilden heta!Härligt!! Kram =)

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Wow, sannolikheten att det ska vara sol, landa en fjäril och att någon kamera är så nära så man inte skrämmer iväg den. Häftigt!
Kramar
AnnaMaria

Gunillasljusglimtar sa...

Åhh så sött o vågat av lille fjärilen! Tack för kommentaren hos mej! Så kul att höra ifrån dej gumman ♥ Ha det fint / Gunilla

Hanna sa...

Ha en fin kväll.
Kram
Hanna

Anne sa...

Jag har haft en del fjärilar hos mig nu i slutet på sommaren. Jag inbillar mig att det överhuvudtaget är mycket mindre fjärilar nu än när jag var liten...undra om det verkligen är så..=/ Men det känns väldigt somrigt när de små liven visar sig..:-)

Kram