söndag 23 september 2012

 
I veckan fick jag ett paket i brevlådan, hade beställt 2 böcker och en Meditations CD. Jag började läsa den ena boken men kunde inte ta till mig det jag läste då den var klurigt skriven så jag la den åt sidan och började på den här istället och den gillar jag bättre, men han bara några sidor så vi får väl se om den är något att ha när jag kommit en bit .. =)
 
I går tror jag det regnade precis heeeela dagen. Men jag tog med mig kameran ut i trädgården en vända på f.m. och tog lite kort .. =)
Och trots det grå och regniga vädret så kan man se det vackra även i det .. om man öppnar ögonen .. ;)
 
Vår gräsmatta är jättehög men det glimmade i den av alla regndroppar som låg på grässtrån och klöverblad, riktigt vackert faktiskt .. =)
 
Regndroppsfyllt spindelnät i Bollgranen .. =)

 
 
I förmiddags åkte vi ut i Svampskogen .. det duggade lite men med stövlar och regnjacka så gjorde det ju inget .. och svamp finns det gott om. På mindre än en timme hade vi fått ihop 1,9 kg Trattisar i vår stora svampkorg .. =)
 
Min 7-liters-bunke blev överfull .. =)
 
När man rensar svamp så hittar man en och annan liten snigel, de är rätt söta faktiskt .. =)
 
Tråkigt att det krymper så mycket .. knappt 2 liter blev det när jag stekt upp svampen. Men det blir gott till hösten och vinterns middagar .. =)
 
 
På eftermiddagen lättade det lite i det tjocka molntäcket så då skyndade vi oss att ta ut motorcyklarna och åkte en sväng till gubbens farmor och farfar för att fika, de blev så glada att få främmande. Det var liiite småkyligt och händerna och knäna på hemvägen men inte så pass att jag frös, men så var det bara 11 grader "varmt" också .. hoppas på fler fina höstdagar så man hinner köra lite mer hoj innan säsongen är slut för i år .. det är ju så jääääkla roligt .. =)
 
Tack för alla grattisar till körkortet föresten!!! =)
 
Må så gott!
Kram Patricia
 

4 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Ja fy vad svampen krymper ihop men gott är det =) Vi har inte varit ute och kollat efter svamp än, jag gillar ju inte svampplockning men det gör mannen min och jag gillar att plåta i skogen, så då kan vi ändå ut i backen och njuta båda två =)

Ha nu en fin start på veckan och hoppas det kommer några fina mc-dagar för er..

Kram Mia

Anna sa...

Vad fin header du gjort! Och så gillar jag dina närbilder på svamparna och regndropparna. Superkul med körkortet, synd bara att det inte är så mycket hoj-väder kvar. Och sessorna är så söta! Vad lik storasyster hon är, Alice ;)
Kram
Anna

Photo by Maria sa...

Gomorron!!!

Sv;
Det enda jag kan tänka mig är när du går in under mall, då är det nog bara de du har att välja på skulle jag tro.. Annars vet jag tyvärr inte..

Ha en fin dag..

Kram Mia

Pixi sa...

Vad fint du gjort det här på bloggen!! Saknar att åka hoj,fast inte när det är kyligt, det kallaste jag vart ute i är 7 grader i 25 mil, det vaaaaar inte kul!Fick stå i duschen en timme för att kunna röra mej, hehe Kram på dej !=)