lördag 10 oktober 2009

Härliga lördag...

Ja då var det redan lördag...förstår inte var dagarna tar vägen... =)

I torsdags uppdaterade jag vår Webloppis igen... med bl.a. de här otroligt fina glas skålarna...


Och i torsdags var jag på Organisationsmöte med mina PXC-återförsäljar kollegor i Köping. Det var lika kul och inspirerande som vanligt. Och vi fick en utmaning och tävling där det gäller att under nästa vecka se till att boka så många nya visningar med BH-skola som möjligt och självklart vill man ju vinna det hemliga priset... =)


Så om du bor inom 7 mils rade från Kungsör och tycker det skulle vara roligt att boka en Underklädesvisning med BH-skola för dig och dina väninnor så är det bara att höra av sig, kanske hjälper du mig att bli vinnare i "Boknings-tävlingen".... ; )
Visste du att 7 av 10 kvinnor har fel storlek eller modell på sin BH???... =)

Och äntligen har vi fått upp den här mysiga klockan som vi fick av mina föräldrar för någon vecka sen. Den får sitta i hallen precis innan man kommer in i TV-rummet för då ser man klockan från soffan ... =)


I går var jag en vända och levererade beställda kläder till vår hunds uppfödare. Jag blev kvar på en pratstund och Lena som är så gullig gav mig en stor slant som tack för att jag sköter deras hemsida...oj va glad jag blev för det var helt oväntat... =)

På kvällen blev det pizza, jag var så otroligt trött och hade jobbig värk. Och det blev tidig säng-gång för mig, somnade som en gris kl 22.30 och sov till 9 i morse...sååå skönt att sova ut efter några nätter med dålig sömn.

Idag kom stora sonen med sambo och hälsade på oss på f.m.

Jag bakade kanelmuffins med äppelbitar till kaffet...smakade bra... =)

Sen fick vi för oss att vi skulle åka och shoppa lite... Det blev en tur till Tuna Park i E-tuna och gubben och yngsta sonen köpte jeans, och jag hittade ett par stövlar. Ville ha något som var lite klack på när man klär upp sig lite... =)


I kväll blir det en lugn hemmakväll med Tacos och i morron är det söndag och Yoga igen...härligt!... =)

Må så gott!
Kram Patricia

13 kommentarer:

Nina sa...

Vilken ur-läcker klocka! ;)
Stövlarna med, men det vet du ju redan att jag tycker..

Ja, hade jag kunnat få ihop ett tjejgäng så hade jag försökt göra det, men alla bor så långt härifrån, tyvärr. Hoppas du får många visningar ändå!

Vad glad jag är att du äntligen fått en hel natts ordentlig sömn! Fler såna beställes till dig <3

Ha en skön kväll och härlig söndag!
Kram Nina!

Lena sa...

Hej Tuna park brukar vi med vara till. det är mysigt, allt under samma tak..snygga stövletter;)Oj vilka vackra glasskålar, älskar glas...Hoppas du får många visningar;) du får väl klä upp dig och springa runt i Kungsör och göra reklam hihi..kram

hemma hos lilla mej sa...

Vilken läcker klocka.Bra att se när man sitter i soffan.Vad snygga stövlar.Vad skoj att känna sig uppskattad om man hjälper någon.Skoj.Ha en mysig lördag kramizar ~~~~RITA~~~~~.

Photo by Maria sa...

Vilka söta glasskålar..

Hade du bott närmre mig så hade jag bokat in en visning med bh-skola direkt..

Snygg klcoka och snygga boots :-)

Njut av fortsatt go lördag..

Kram
Mia

Vardagslycka sa...

Lycka till i tävlingen! Jag törs inte boka in nånting för det är så mycket på kvällarna just nu, men jag önskar det fanns mer tid.
Vilka snygga stövletter du har köpt!
Efter jobbet idag var jag till Erikslund tillsammans med döttrarna i några timmar och jag hittade också nya stövlar, men resten av inköpen stod de för. Mysigt med shoppingstund tillsammans! Här är det också en lugn och skön kväll med lite smått o gott framför tv:n.
Ha det bäst.
Kram, Carina

Anne sa...

Hej
Tassar förbi mitt i natten och säger hej (har sån himla värk i dag/natt så det är lite svårt att sova pga det onda). Jag har så länge velat ha en sådan "ur"fin klocka men har ingenstans att ha den så den får vänta...
Dina stövlar var ju inte fy skamm heller, jättefina.

Kram Anne

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Bh-skola låter som en utmärkt idé, jag skulle behöva gå. Har dålig koll om jag ska vara ärlig. Så fint med nya klockan, och dina stövlar är jättesnygga.
Ha en bra söndag
Kramar
AnnaMaria

Lisas torp sa...

Jättevackra glassaker och vilken fin klocka!!!

Ja, detta med BH-storlekar verkar ju vara en hel vetenskap! Jag skulle säkert behöva lite kunskap...ha-ha!
Det låter spännande!

Hoppas att du får en vilsam söndag med yoga och allt!
Kram
Lisa

Lantligt i stan sa...

Fina glassaker och urläcker klocka! Gillar även stövlarna! Skulle köpt nya jag med, men det har inte blivit av ännu. Ha en fortsatt trevlig kväll!
Kram Anki

MiaMaria sa...

Hejsan Patricia!

Vilka härliga glassaker och kängor!

Hoppas söndagen varit bra...och att du får en skön vecka!
MiaMaria

Uttan sa...

Verkligen söta glasskålar.
Fint med sån klocka.
Önskar jag kunde gå i så fina stövlar, de blir snygga nu till hösten.
Bh skola låter spännande det skulle behövas....
Jag har ingen jag är nöjd med just nu.
Hoppas Du haft en bra helg.Vi har bara varit.
Ha det gott!
Kram!

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

hallojs!!! Det är ju just därför jag håller på med mina soppor o diet;)..för jag ska kunna få på mig sådana vackra undrkläder!!!:))
Bor tyvärr inte inom 7 mil...men har du nåt bra bh tips så här över bloggen, tycker aldrig jag hittar nån riktigt bra bh som sitter perdekt!...o så är jag för feg för att be om hjälp i butikerna!;)

Trevlig vecka önskar Millan

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hallojs igen!! Tack för tipsen!Bra med privat rådgivning!;))Se om jag kan få till det nu!Just kupan som jag aldig får till...eller oxå har jag väldigt konstig bröst form;)) Blir väl såefter alla kdsen;)
Go kväl på dig!