tisdag 1 december 2009

Ljusen i mörkret...


Det är ju mörkt ute så här års...men idag har i alla fall solen tittat fram ... =)

På kvällarna går det åt mängder med värmeljus, blockljus och vanliga ljus här hemma...



Det är så mysigt att bara ha en massa ljus tända istället för lampor, jag har sällan taklampor tända över huvudtaget, har aldrig gillat det utan föredrar flera smålampor istället...och ljus då så klart... =)



I kväll hade vi vår Thai-vän här som gav mig och älsklingen varsen timme skön massage och det känns i kroppen just nu, det sätter ju fart på en massa även om det samtidigt är skönt, men just nu är det mest jobbigt, men jag hoppas må bättre i morron... =)



Och i morron är det ju Onsdag och min lediga dag...sköööönt!
Jag har några ärenden att uträtta men annars ska jag vara hemma och småplocka lite. Men när älsklingen kommer hem från jobbet ska vi åka ner till Auktionshallen för att hämta hem den gamla och lite slitna Chiffonje jag ropade in i går på auktion för endast 70:-!!!!!!

Jag tyckte den var charmig och det var tydligen bara jag som tyckte... hi hi
Så i morron får den flytta hem till oss och den ska få härbergera i Gästrummet/Kontoret som jag håller på och ska fixa till... =)



Onsdagar är ju även Butiks-dag! Och i morron har jag som vanligt öppet kl 16-18 och REA:n fortsätter och jag sänker priserna ytterligare för att bli av med så mycket som möjligt av kläderna före juluppehållet. Jag behöver göra utrymme för VÅR-kläderna som kommer första veckan i februari, så ni är varmt välkomna att fynda... I morron kväll bjuder jag dessutom mina kunder på Glögg & Pepparkaka!!!... =)



Hoppas ni alla haft en bra dag!
Kram Patricia

6 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Ljus ja, det går i mängder här hemma med.. Mysigt!!

Så fin bakgrund du har hittat, vintrig och härlig..

Hoppas du mår bättre idag efter thai-massagen..

Njut nu av onsdagen..

Kram
Mia

Lena sa...

Javisst är det vackert med ljus, jag bränner ut en påsen stearinljus mkt snabbt, men men vi behöver det ljust vi kan få. Hoppas att det är ok med lilla stora Rozzi....kram kram

Nina sa...

Typiskt att vårt korttids precis är slut, annars hade jag nog kommit!!!

Här var det iaf vinter, undrans om det blir snö ute oxå. Kallt idag iaf. Du har kanske läst min blogg men Sandra lär ju frysa i bara jeans idag :(

Vad mysigt med alla ljus!!! Här skulle det osa bränd katt om vi tände ljus, hahaha! Dom är så nyfikna så dom skulle säkert gå för nära å nosa... Vi tänder bara på matbordet när vi äter, för där får inte katterna vara :)

Hoppas du mår bättre idag!
Kram hela dan!
Nina

Uttan sa...

Så mysigt med alla ljus...ja Du det går åt massor med ljus nu.
E lite besviken på IKEA s ljus tycker inte de brinner så länge.
Har testat lite olika och de vi köpt på Coop brinner nästan två timmar längre.Men det är klart IKEA s är ju billiga så man kannske inte ska klaga egentligen.

I dag är det så vackert ute.
Lite vitt på marken och rimfrost på träden nästan lite julstämmning.

Ha en bra ledig dag!
Kram!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Du får en fin ledig dag idag, lite kallt men soligt. Och jag håller med dig om lampor, jag tänder sällan i taket, mycket mysigare med smålampor och levande ljus. Hoppas du säljer mycket i em, härligt för kunderna och få glögg.
Ha en bra dag
Stor kram
AnnaMaria

Malin - Ebbas änglar sa...

Mysiga stämningsfulla bilder du bjuder på. Visst är det underbart med alla tända ljus på kvällarna =)
Hoppas du får en skön ledig dag.

Ha det gott/ Kram Malin ^^,