fredag 19 mars 2010


Oj va tiden går, dagarna bara springer iväg och jag tyckte nyss det var 1:a mars och nu har drygt halva månaden redan passerat ... men det betyder ju att snart är det VÅR!!!... =)

Här har snön rasat från taken så det BRAKAT i backen ... och knäckt vårt entré-tak på baksidan så vi inte kommer ut eller in genom butiks-dörren. Så i morron måste älsklingen riva taket för jag har en visning på e.m. och det underlättar ju om kunderna kommer in i butiken... =)

Och en massa nyheter har det kommit in i veckan ... ganska kul med Capris nya sätt att jobba, att de lagt upp så att vårkollektionen kommer i omgångar under säsongen, så att det alltid finns något nytt för de återkommande kunderna... =)

Här kommer några av de fräscha nyheterna som kommit...












Och några nya förslag på kombinations möjligheter från de tidigare plaggen...riktigt snyggt!!





Rozzi längtar med efter våren, hon är nog lite less på snön, och nu är det inte lätt att ta sig fram för nu sjunker hon ner i snön om hon försöker gå utanför de stigar hon gått upp på baksidan...hon ser ut att tänka "matte" ska det aldrig ta slut... ha ha


I tisdags fick jag besök, av gulliga PXC-kollegan Jasmina. Hon önskade sig Blåbärs muffins till kaffet...och vad gör man inte för sina vänner, jo klart jag ställde mig och bakade riktigt smarriga muffins... =)


Vi fick några timmars pratstund innan hon skulle vidare på sin älskade dans...hon är dans-o-holic... ha ha... ; )




Och i går fick jag något riktigt extra roligt!!!!!
Stora sonen med sambo väntar ju barn (som jag berättat tidigare)...och i går var det dags för deras Ultra ljud. Det är ju så roligt att få det där beviset på att det finns ett litet liv där inne i magen, speciellt för killarna som inte känner av graviditeten själva i kroppen... =)

Och se, de var så gulliga att de beställde extra bilder så jag...blivande farmor...fick en egen bild på lilla grynet...blev sååå glad!!!... =)
Så, får jag lov att presentera... mitt blivande barnbarn.. =)

Det har snart gått halva tiden och nu börjar hennes magen bli rund och det är mer påtagligt att hon är gravid och det känns så spännande och roligt. Och häromdagen satt jag och tittade på bäbis kläder på nätet...åh så mycket fint det finns...längtar att få börja handla... =)

Fredag kväll, med Let´s dance här hemma...har röstat på Claudia och Mattias för nu tycker jag verkligen det är dags för Willy att åka hem, han borde lämnat dans golvet för länge sen, tycker det är tragiskt att så många jätteduktiga fått lämna golvet före honom, men så är det när folk går mer på charmen än skickligheten.... =)
Inget ont om Willy, han är supermysig gubbe, men någon dansare är han inte... ha ha.

Hoppas ni alla får en skön helg!!
Kram Patricia

8 kommentarer:

Nina sa...

Ååå, vad roligt med första bilden på barnbarnet!!! :)

Hoppas det löser sig med entrén. Men du, det är inte SNART vår, det ÄR vår!!! :) Japp!

Ha nu en skön helg och lycka till på visningen!
Kram Nina!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Första fotot brukar det stå i bebis-album, det här var roligt och ha. Jättegulligt att dom tog ett extra. Hoppas ni fixar taket, du har mycket fina vårkläder och visa kunderna idag. Fin bild på Rozzi, tur hon har långa ben.
Ha en fin lördag
Kramar
AnnaMaria

Stina sa...

Så mysigt med bäbisen där.

Fina kläder alltså.:-) Kram Stina

Photo by Maria sa...

Willy åkte så du gjorde ett bra jobb när du röstade ;-)

Jag sa till Putte här en dag att tänk när barnen flyttat hemifrån vad pengar man kan spara.. Sen i samma andetag sa jag :Fast när barnbarnen kommer så lär jag vara utfattig ändå,.. För det finns ju inget roligare än att handla bebis- och barnkläder.. Hoppas det dröjer ett tag här och gärna ett tag efter de har flyttat så jag hinner spara ihop lite pengar ;-)

Ha nu en bra lördag..

Kram Mia

Uttan sa...

Sååå mycket fin Du har i Din butik....jag Vill så gärna komma och titta.Hoppas Min Gubbe följer med mej nån dag.
Våran Manne fick ett grisöra i dag och jisses vilka problem det var att äta med tratten på.
Han kom ju inte åt att hålla fast det med tassen....Husse fick hjälpa honom.

Tänk såå roligt att Du ska bli Farmor och första kortet det är väl ändå fantastiskt.

Hoppas Du vill vara med och tävla Hos Mej!!!

Önskar dej en fin Fortsättning på helgen!

Kramar!

Anne sa...

Såå himla roligt att bli farmor, supermysigt för dig.

Vad fina saker du har i din butik, synd att det är så långt att åka.

Dina muffins ser himla goda ut det kanske är tur i alla fall att du så långt bort.. ;)

Kramizar Anne

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ärtskott ska du prova till påsk. Jord, gula ärtor lite mera jord och så vattna med ljummet vatten då och då. Fyll inte krukan med jord ända upp, för när det börjar växa hoppar jorden ur krukan...Jättegott till sallad, smörgås eller bara ställa fram och låta gästerna plocka själva.
Kramis
AnnaMaria

Lena sa...

Åhhhhh blir såååå avis jag vill med bli farmor..jag längtar så tills den dagen och hoppas verkligen den kommer...Jättefina kläder har du i butiken så vårliga och underbara färger...kramis