måndag 8 november 2010

En salig blandning...och ny blogg!


Jaha, var ska jag börja...
Jo, jag har ju satt ut annons på våra små Zebrafinkar, då vi bestämt oss för att göra oss av med alla våra fåglar pga Nickes allergi som utvecklats till astma som succesivt blir värre.

Och i lördags ringde en dam som ville komma och titta på dem på söndagen och vi bestämde klockan 14. Så vi städade buren riktigt noga och gjorde fint ifall de skulle bestämma sig för att köpa bur med alla fåglar...och sen väntade vi ... och väntade ... och väntade ... och väntade...
Men det kom ingen, och ingen hörde av sig heller ...*grrr* ... sånt gör mig arg, det är så dålig stil att inte kunna höra av sig om man ångrat sig eller fått förhinder... =(


När jag hade kameran framme så fotade jag även våra nymfparakiter, som även dom ska ut på annons så småningom ... här har vi söta lilla Buzan, Majsan & Theos dotter.


Och här har vi mamma Majsan, sonen Azton och pappa Theo.


Som tur var hade vi trevligt sällskap här hemma medan vi väntade ... Clara med familj var på besök, så jag fick ladda farmors-batteriet en lång stund...hon är bara för go den lilla ungen .. mitt hjärtat smälter var gång man ser henne ... =)

Nu när vi fått ordning på nya pannan så har vi kunnat koppla ifrån vår stora Varmvattenberedare, som är på hela 500 liter. Så i går fotade jag den och satte ut den på Blocket, så får vi se om det är någon som är intresserad av den. När den flyttat ut så ska vi lägga klinkers på golvet i tvättstugan...kommer att bli så fint! .. =)


Och tänka sig, i går blev älskling färdig med det sista byggandet av pellets-magasinet och kunde koppla dit pellets-matar-skruven och motorn till den ... och idag hade vi sån tur att installatören hade tid att komma på e.m. och koppla ihop det sista och starta upp pellets-brännaren!!!

Alex var snäll och åkte och hämtade en massa pellets på firman och fyllde på magasinet så vi hade något att börja elda med ... 13 säckar och inte ens halva magasinet fyllt...


Och ... ÄNTLIGEN!!! är pellets eldningen igång ...så jäkla skönt!!!!Så i kväll har jag pannrumms tjänst...jag går ner och tittar till pannan och brännaren med jämna mellanrum, justerar lite och kollar igen ... det gäller ju att få till en bra förbränning och hålla lagom temperatur ... pappa och installationskillen gick igenom med mig hur allt funkar, alla knappar o rattar och termostater o.s.v. ...fasen va kul det här är ... =)


I lördags kväll satt jag och klurade på det här med min blogg... från början var det tänkt att den skulle handla om min butik men så ville jag ju även skriva om vad som händer i mitt liv, så det har ju blivit en salig blandning. Det kanske är bra ... eller inte, jag vet inte vad ni som läser tycker ... men i förrgår fick jag i alla fall lust att göra en ny blogg som bara ska handla om butiken. Jag testar så får vi se hur det går, om jag tycker det funkar med 2 bloggar eller om det bara blir en i alla fall i slutänden ... =)

Så, ni som vill får gärna kika in på nya bloggen Patricia´s mode


Må så gott!!
Kram Patricia

3 kommentarer:

Nina sa...

Grattis till värme i huset då :) Skönt!
Hoppas det går bra med pippina så ni får dom sålda. Kommer väl bli tomt sen...
Ha det fint!
Kramen!

Lena sa...

Härligt nu när det är klart med brännare och allt:) Förstår att det känns lite att göra er av med fåglarna, men astma är inget att leka med:( Det är ju lite så med blogg nu att fb tar nog över mycket av bloggararna..Följer såklart din nya .......också;);) kram kram

Nattmia sa...

Fy fasen vad arg man kan bli på sådana som inte dyker upp när de avtalat en tid.. Kan de ringa och boka kan de banne mig ringa och avboka med..
Hoppas ni ändå får dem sålda snart..

Härligt med värme i huset :-)

Skall rusa in på din nya blogg nu :-)

Kram Mia