tisdag 9 november 2010

Oväder och njutning...


Som de flesta i vårt avlånga land så har även vi fått ta del av snöovädret som drog in i natt/morse. Så när jag vaknade hade det redan börjat snöa och blåsa förskräckligt.


Men jag klädde mig och gick till jobbet, och även om det inte kom så mycket snö så blåste det halv storm...tur jag inte har så långt till jobbet .. =)

Promenad hem igen efter jobbet och då hade det hunnit komma en del snö så det var kanske 5-10 cm snötäcke på marken. Jag gillar snön, så det gör inget att det kommer snö, det hör ju årstiden till och det blir ju så mycket ljusare ute ... men jag gillar inte när det blåser så förskräckligt ... det kan jag vara utan ... =)

Efter jobbet idag så hade jag tid för Ansiktsbehandling hos en tjej som jobbar med Foreverliving produkterna. Jag var på en mässa här i Kungsör i höstas och vann då en Ansiktsbehandling hos den här tjejen.

Jag åkte hem till henne och tänk va lustigt det är ibland, vi liksom bara fann varandra direkt och hade kunnat prata bort åtskilliga timmar, så mycket gemensamma intressen upptäckte vi, och hon var en sån sprudlande härlig människa...gillade henne direkt... =)

Hon gav mig en skön ansiktsbehandling med Foreverliving produkterna och lite extra massage av min stela nacke ... härligt ... =)Under behandlingen bad jag henne berätta om Foreverliving. Jag har hört talas om produkterna tidigare och har länge velat prova dem, speciellt deras Aloe Vera dryck som ska vara så bra, men tillfället har aldrig dykt upp. Och efter att ha pratat med Marie i 2 timmar så var jag ännu mer intresserad och nyfiken på produkterna som verkar väldigt bra.

När jag skulle åka hem igen så fick jag massor med provprodukter och broschyrer med information och så kommer hon hem till mig i morron och berättar mer.
Så, nu undrar jag...är det någon av er alla mina goa läsare, som har erfarenhet av dessa produkter, vad tycker ni om dem, vad är er erfarenhet o.s.v. ... berätta gärna.

När jag kom ut från henne var bilen helt igen snöad på bara dryga 2 timmar jag varit där ... och det bara fortsätter att snöa här. Tog den här bilden från köksfönstret på övervåningen vid 16:30 tiden i eftermiddag ...


Och den här bilden vid 21:30 tiden ... och det fortsätter snöa ... =)

Det ska bli spännande och se hur mycket snö det kommit i morron bitti ... skönt att vara ledig och slippa ge sig ut om jag inte vill ... =)

Må så gott!!
Kram Patricia

3 kommentarer:

Lilla Kullan ♥ sa...

Mysiga bilder.
Vad härligt att få ha det så trevligt. Det låter skönt med en ansiktsbehandling.:-) Kram Stina

Nattmia sa...

Snön hör inte årstiden till här nere i söder, och just vi fick ingen snö heller vilket jag är glad för :-)

En av mina bästa kompisar är återförsäljare till Foerever's produkter.. Jag har inte provat så mycket men jag har deras Propolis salva och den gillar jag.. Har den till mina torra fötter.. Deras Heat lotion har jag med testat och den är med kanon.. Kom på nu att jag oxå har deras Gel och den är bra om man tex bränt sig eller myggbett..
Min mamma som har psoriasis hade juicen ett tag och i början blev psorisisen kanonfin men efter ett tag kom den åter igen :-(

Ha nu en fortsatt fin dag..

Kram Mia

Nina sa...

Jojo, visst, det hör till och det blir ljusare... Men jag läntar mest till våren jag! :)

Tack för kommentaren i min blogg, "recept" kommer imorrn.

Ha en skön kväll!
Kram Nina!