lördag 20 november 2010

Julmarknad o lite annat ...


Idag fick vi för oss att åka till Skultuna Mässingsbruk på Julmarknad. Jag ringde svärmor och frågade om hon ville följa med, så vi skulle plocka upp henne på vägen.
När vi just åkt ringde Zebba (stora sonen) och frågade om de med fick följa med, så klart de fick, så vi bestämde att mötas i Skultuna.

Och vi var långt från ensamma om att få för oss att åka på Julmarknaden ... jisses va bilar det var, vi fick cirkla runt en bra stund bland villakvarteren för att hitta en plats.


Det duggregnade och blåste kallt och var inte alls speciellt mysigt, och marknadsstånden var väl sådär. Men vi fick en mysig dag tillsammans med svärmor, Zebba, Ann-sofie och mitt Gullegryn Clara... =)
Och så köpte vi med oss god Basturökt sidfläsk och en Björnkorv... =)

När det blev dags att åka hem så följde vi allihop med svärmor hem och fikade lite. Och Clara som sovit hela tiden vaknade lagom till vi kom in hos svärmor.

Nyvaken och världens sötaste Clara .. =)


Och lyckan var total när svärmor (bonus-gammelfarmor) fick hålla lilla Clara ... det blev kärlek vid första ögonkastet så klart ... =)I kväll har jag packat ner alla kläder i butiken, för i morron e.m. ska jag vara med på ett Öppet hus i Köping, ni är alla välkomna och kan läsa mer på hemsidan.


Snart blir det "Så mycket bättre" på TV4 .. ett program jag gillar att titta på ... =)


Ha en fortsatt skön helg!!
Kram Patricia

3 kommentarer:

Nina sa...

Hon är ju för söt, lilla Clara :)
Det blev en ganska bra dag ändå, trots regn och mycket folk.
Lycka till imorrn!
Kram Nina!

Lena sa...

Lilla sötnosen, ja nog värmer de alla hjärtan allt dessa små godingar:) Ja fy vad det var grå kallt igår, frös hela dagen tyckte jag. Nu vankas jobb 8-20 så jag vet vad jag ska gör iaf;) kram kram

Uttan sa...

Ja så det var så alltså.Mycket folk kan tänka mej det men hade gärna åkt dit men det är mannens jobbhelg. Men glad att få en rapport därifrån då kanske jag inte missade så mycket ändå?

Lilla Clara tänk så Hon växer men det är ju mysigt när man får rå om dom en stund och så roligt för Din svärmor så jätte fint kort på Dom.

Tittade också på Så mycket bättre. Stackars Lill Babs så tokigt det gick för henne men det är ett fint gäng de fått ihop.Mycket värme kring alla deltagarna.

Ha det så bra i dag i Köping och kör försiktigt.

Kramar!