söndag 26 december 2010

Avkoppling...


God fortsättning på er alla vänner!!!!

I går tillbringade vi dagen i Västerås för att fira lite jul med gubbens släktingar. "Lill-grabben" Alex ville följa med och ville även övningsköra för på tisdag har han fått tid för uppkörning, så nu börjar det närma sig körkortet... =)

Vi började med att åka till svärmor på f.m. för några timmars trevligt umgänge och fika ... sen åkte vi ut i skogen så Rozzi fick springa av sig och göra sina behov innan vi åkte vidare till svärfar och bonus-svärmor där det vankades Julbord, och vi åt så vi var fyrkantiga ... =)
Framåt kvällen blev det dags att börja tänka på hemfärden men först in en liten kort vända till älsklings farmor & farfar som också ville träffa oss och byta julklappar.

Sen var det dax att åka hem och det blev bra träning för Alexander för det var mycket trafik och halt och eländigt, vägar som drev igen av snön och inne i stan var det också mycket trafik och lite lätt förvirring ... men det gick bra förutom en liten fadäs inne i stan, men han kör bra och jag hoppas han kommer att klara uppkörningen på tisdag ... =)

När vi kom hem la vi oss i TV-soffan, men det var inte mycket jag var intresserad av att titta på, så gubben såg en film och jag tog fram min bok och läste istället.
Och den här boken borde ALLA människor läsa, den är så otroligt intressant och den tar upp allt mygel som förekommer inom livsmedels och läkemedels industrin, det är helt sjukt som det fungerar ... bara man har pengar så kan man köpa sig till de forskar-rapporter man vill ha oavsett om de är korrekta eller inte ... *grrrr*

Men sen handlar den mycket om hälsan, hur kroppen fungerar, en massa intressanta tips och råd och om hur saker och ting fungerar ... mycket läsvärd bok!!!

Och jag har ju läst boken några dagar, så rätt vad det var så hade jag ju läst klart den ... =)

Men då hade jag en ny bok att bita tag i ... den kom med posten i torsdags och har legat och väntat på att få bli läst ... så jag tog tag i den direkt efter att den förra var läst.

Och den här är ju med jätteintressant!
Jag har ju börjat sälja Aloe vera produkter från Forever, och jag är sån att jag vill veta vad jag snackar om och jag vill ha fakta från andra källor än enbart från det företaget för att bilda mig en egen bild av hur saker och ting fungerar.

Sen är jag sån att ger jag mig in i något vill jag kunna det jag håller på med och det är viktigt för mig att vara insatt när jag ska prata inför folk och jag vill lära mig så mycket som möjligt. Och det är ju så otroligt intressant ... jag läste och läste tills ögonen började gå i kors och det var dax att gå och lägga sig ... =)


Nu har vi en lugn och skön dag framför oss, vi ska nog stanna hemma och bara vara, läsa lite, kanske baka lite inför stundande födelsedagen och se vad dagen har att erbjuda.

Men frukosten är intagen och nu ska jag lägga mig i soffan, bredvid en snarkande Rozzi, och läsa en stund igen .. =)

Önskar er alla en lugn och skön Annandag!

Kram Patricia

8 kommentarer:

Nina sa...

Oj, jösses! Har han kommit så långt i körträningen? :) Massa lycka till när det blir dax!

Hoppas ni får en lugn dag!
Kram Nina!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hör att du haft en fin jul, mycket mat och mys. Igår hade vi slappedag, idag blir det stora julkalaset hos svärmor, hela släkten träffas. Efter det orkar man nog bara läsa lite. Tack för boktips.
God fortsättning på julen
Varm kram
AnnaMaria

Lena sa...

Detsamma önskar jag dig:)Du har haft en fröjdefull jul förstår jag:) det hade vi med:)Spännande med uppkörning:) hoppas det går bra. kram kram

Nattmia sa...

Han klarar säkert uppkörningen :-) Även om man är orolig när körkortet är taget så är det ju faktiskt positivt att de kör på vintern så de klarar den sortens körning :-) Men orolig är ju jag när sonen är ute och kör ändå :-S

Ha nu en fin fortsatt annandagskväll..

Kram Mia

Hanna sa...

Ha en fin fortsatt julhelg.
kram
Hanna

cicci sa...

Tar en paus i packningen för att kolla lite bloggar och önska god fortsättning.

Låter som du haft en riktigt trivsam julhelg. För min egen del är jag bara glad att den är över. Vi har mer eller mindre varit insnöade och inget blev som vi hade tänkt oss. Ganska trisst faktiskt. Eller frustrerande ska jag säga...

Fast snart är alla helger över och man får börja om på ny kula. Jag ser fram emot att få fira in ett nytt år! "Ut med det gamla och in med det nya". Härligt.
Gott slut och gott nytt år!
Kramar.

Lilla Kullan ♥ Maja sa...

Skönt att få ligga i soffan och slappa lite med en bok. Det skulle man göra lite oftare.:-) Kram Stina

Kicki sa...

Önskar dig en god fortsättning och ett gott nytt år.Denna helgen är jag ledig efter att ha jobbat hela julen.
Ser fram emot nästa år.Detta året har varit jobbigt med mkt sjukdom för mig så hoppas verkligen nästa år blir bättre.
Kram på dig o Rozzi.