onsdag 5 januari 2011

2010


Jag har sett att många gjort en bildkavalkad över året som varit i sina bloggar, det tyckte jag var en lite kul grej så nu har jag valt ut en bild för var månad under 2010... det var inte lätt att välja bara en bild, men här kommer de ... =)

Januari
Vi startade 2010 med riktigt vinterväder, här har det kommit in mild-luft som frusti fast på träden bakom mitt jobb...riktigt tjusigt. Och lustigt nog, nästan exakt 1 år senare ser det likadant ut idag faktiskt .. =)


Februari
I februari fick vi rejält med snö och här har vi ca 80 cm snödjup på gräsmattan och gubben har fått skotta en gång så vi kan fylla på mat i fågelbordet, det gick åt enorma mängder fågelfrö pga den stränga vintern.


Mars
I mars kom äntligen den efterlängtade våren, men jag älskar snö och vinter så jag klagar inte över vintern, men visst är det underbart med vår.. =)


April
I april fyllde älskling 40 år och firades med massor av vackra blommor och presenter, bl.a. dessa fina liljor.


Maj
I maj månad gick älsklingens dröm i uppfyllelse, han klarade körkortet för tung MC och kunde äntligen köpa sin efterlängtade sport-hoj. Jag var dock lite besviken till en början då jag föredrar Custom-hojar, men jag älskar att åka MC och har lärt mig att tycka om den mer och mer ... =)


Juni
Nu blommar det överallt i trädgård och naturen ... en underbar tid.


Juli
Sommarens roligaste fest var Släktfesten i mina föräldrars sommarstuga, vi hade så himla roligt och vädret var kanon. Det var mina föräldrar, mina syskon med deras familjer och min yngsta moster med sin familj, hon hade fyllt 50 år så vi firade hennes födelsedag i efterskott.


Augusti
Inte bara månadens höjdpunkt utan hela årets höjdpunkt ... lilla Clara kom till världen och jag blev farmor, helt underbart!


September
"Lilla" sonen Alexander fyller 19 år och jag hade så klart bakat bullar till kalaset


Oktober
Tänk att hösten kan vara så vackert, med alla underbara färger och ute i Älghagen där jag älskar att vandra runt med Rozzi och filosofera.


November
Vintern kom tidigt och i början av november fick vi första riktiga snöovädret, så vackert och ljust ute med all snö.


December
En av månadens höjdpunkter var när jag fick vara barnvakt till lilla Clara för första gången, s mysigt att få rå om henne helt själv även om det bara var under 2 timmar, men hon är ju så go den ungen att man inte får nog av henne ... =)


Ja det var mitt 2010 i några få bilder .. =)
Kram Patricia

5 kommentarer:

Lena sa...

Underbara bilder som värmer i hjärtat att se på:) God fortsättning kram kram

Nattmia sa...

Härliga bilder från 2010..

Kram Mia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken fin sammanfattning du gjort av året i bilder, att höjdpunkten var Clara förstår jag. Sen har du ju din lilla goa alltid-höjdpunkts Rozzi, henne känns det som jag "känner" nu.
Ångrar lite att jag tog sprutan, jag är ju ingen riskgrupp heller. Även om jag känner mig som en nu!! Men gjort är gjort.
Ha en fin trettondag
Varm kram
AnnaMaria

Lisas torp sa...

Vilken härlig kavalkad! Jag dröjde extra länge vid vår- och sommarbilderna!
En god fortsättning på nya året önskar jag dej!
Kram
Lisa

Kicki sa...

En sån fin minneskavalkad i ord och bild.
God fortsättning.
Kramiz.