måndag 10 januari 2011


Idag har det varit full fart ...

Först iväg och jobba ... sen åkte jag till Köping och fixade naglarna ... något jag unnade mig för pengarna jag fick när jag fyllde år.

Jag har alltid tyckt om långa vackra naglar och nu känner jag mig fin ... =)
Satte även en liten strassdekoration på en nagel, jag tycker sånt är kul .. hi hi


Skynda tillbaks till jobbet efter nagel-fixandet för att jobba över en stund, men när klockan var 18:30 orkade jag inte mer, då var jag så trött och hungrig och hade fått hemsk huvudvärk, så då fick gubben hämta mig och vi beställde mat till kvällen, för jag hade ingen ork kvar att laga mat.

Efter mat och en stunds slappa i TV-soffan så tog jag fram mitt Bubbel-fotbad som jag sällan använder, och så har jag fixat mina fötter så de med är fina och mjuka .. tänk va skönt det var att sitta i fotbadet ... =)


Och nu har klockan sprungit iväg och blivit på tok för mycket i kväll igen, tänk att det ska vara så svårt att komma i säng fast man är jättetrött ... men nu är det natti natti ... =)


Må så gott!!
kram Patricia

3 kommentarer:

Anonym sa...

Å..dom var jättesnygga!!! Jag har testat en gång men gjorde illa alla jag kom i närheten av. Haha. Tycker inte det funkar när man har hund heller och ska pilla både här och där. Det är liksom inte riktigt jag heller. Naturmupp, jakt, fiske och långa rödmålade naglar...mjaae.....men det är skitsnyggt på andra!!! =) Kram Cicci

Richie's 2ts Inspires sa...

Åhh... vackra naglar. Jag går alltid på Scratch Nails... sen 12 år. När jag inte fixar naglarna efter 3 veckor, det känns att jag är naken §;-)
Hoppas du trivs med dina fina och vackra naglar.
Applicera med Color Fix från Mavala 1 gng/vecka så att materialet släpper inte snabbt(gelé, silke eller akryl).

Ha en skön kväll... här är det bara förklyningar som gäller. Den kommer och går. Man blir inte frisk §;-(

x0x0,
/chie

Hanna sa...

roligt med lite nagelfixande.
Ha en bra fredag.
Kram
Hanna