lördag 8 januari 2011

Fem Generationer


Jag måste väl börja med att berätta att JAG vann bowlingen i går av oss tjejer ... =)
Och jag är mycket stolt då jag inte kunnat bowla (pga värk) på minst 10 år, och det var ju så kul att kunna bowla igen ... =)

Jag tog en stil-studie-bild på Nicke när han spelade ... fotade med mobilen så kvaliten är väl inte den allra bästa ... =)

Vi hade i alla fall jättekul och trevligt och åt och drack gott under kvällen i goda vänners sällskap, och jag har minst lika mycket träningsvärk i skrattmusklerna som i bowlingmusklerna idag ...=)


På eftermiddagen idag så åkte vi ner och hälsade på min farmor som fått flytta till Sjukhemmet. Hon fyller 92 år i mars så åldern börjar ta ut sin rätt.

Här sitter Clara, Zebba och farmor och pratar ...


Vi passade på att ta "5-generationer"-kort när vi var samlade för en gång skull ... =)
Här håller min mamma i min kamera eftersom jag var tvungen att vara med på bild.


Och här har sonhustrun Ann-sofie fotat med deras kamera.
Mitt barnbarn Clara 4 månader, min son Zebastian 23 år, jag som är 46 år, min pappa Gunnar snart 68 år och så min farmor som snart fyller 92 år ... vi blir 229 år tillsammans ... =)


Clara var lite nyvaken när vi kom dit så hon satt och vaknade till i pappa Zebbas knä en stund.Min mamma och Clara ...


Vi lånade gammel-gammel-farmors säng för att kolla om det var dax för blöjbyte ... och Clara "lipar" åt farmor (mig) och flinar upp sig, när jag tar fram kameran ... =)


Ha en fortsatt skön helg!!
Kram Patricia

7 kommentarer:

Hanna sa...

Så roligt med fem generationer. kram
Hanna

Cicci sa...

Vi är bara två generationer i min släkt så det här var lite kul att se! =) Bowlar har jag gjort en gång. Aldrig mer!!!;) Haha.
Ha en fortsatt trevlig helg. Kram

Nattmia sa...

Så hon växer lilla Clara.. Så söt..
Kul med ett fem generationskort, vi kommer inte längre än till 4 generationer för jag tror (och hoppas) att mina barn väntar med barn lite och min mormor är ju 90 om nån månad.. Men man vet ju aldrig :-)

Ha en fin kväll och du.. Grattis till bowlingvinsten..

Kram Mia

Lantligt i stan sa...

Grattis till vinst i bowlingen! Fina bilder på fem generationer. Passar även på att önska en god fortsättning på det nya året!
Kram Anki

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Tror redan hon är linslus lilla Clara, lika bra och le när det är fotografering. Så roligt och ha såna familjefoton, din farmor ser så pigg ut. Och grattis, toppen att du vann.
Varm kram
AnnaMaria

Lena sa...

Vad roligt att du kunde bowla:):)och vann dessutom;)så himla fina bilder och verkligen ett minne, 5 generationer...underbart. så söt lilla Clara och vad fort de växer de små liven, man glömmer...Kram kram

Lilla Kullan ♥ sa...

Så mysiga bilder.
Kul med bowling. Det har jag tävlat i.;-) Kram Stina