fredag 15 juli 2011


I går fick jag ett SMS där Clara "skrev" att hon ville att farmor skulle komma och leka med henne ... =)
Och vilken farmor skulle inte vilja göra det, så jag slängde mig iväg på en gång, hade ju ändå inget bättre för mig, semester som jag har .. =)

Så vi lekte lite i hennes rum, med bollen och staplade burkar o läste Barbapappa .. =)
Sen gick vi ut en stund i trädgården och medan jag lekte med Clara och deras hund Clabbe så plockade mamma Ann-sofie krusbär till mig .. =)

Så när jag kom hem gjorde jag krusbärskräm .. åh va gott det var!
Tack Ann-Sofie för krusbären!


På kvällen satt jag vid Facebook, då skrev en kompis att vi som bodde i Kungsör skulle kika ut på himmlen. Sagt och gjort så gjorde jag det, och det såg nästan ut som den brann, så jag var snabbt efter kameran och fotade den färggranna himlen från köksfönstret.

Gick och kollade hur det såg ut åt andra hållet, från baksidan, och där var himlen aldeles blå-rosa .. så häftigt! .. =)

Idag har vi haft regn och rusk här hemma, och lite rastlös är jag allt nu när jag går hemma och är ledig och Nicke jobbar. Som tur var så köpte jag några paket jäst när vi var och handlade i går, kände väl på mig att jag skulle bli mer bak-sugen efter bullbaket .. så jag satte havregryn och kli i blöt och bakade sen en massa Havre-tekakor, de är sååå goda, har bakat dem sen jag var riktigt ung .. men nu var det länge sen så det var extra gott när jag fick smaka första tuggan av den ljumma tekakan med bregott på .. mums!!!

När jag var hos Ann-sofie och Clara i går passade jag på och stal med mig ett knippe Luktärtor, en blomma jag tycker är så himla söt men inte har själv och de har massor .. så i kväll har vi lite tända ljus och mys med kinamat här hemma, firar att även Nicke nu börjat sin semester .. 3 lediga veckor tillsammans förutom de dagar jag jobbar .. =)

Vill passa på att tacka alla som kommenterar här, det glädjer mig för varje kommentar jag får, kort som lång.. =)

Önskar er alla en riktigt skön helg!
Kram Patricia

5 kommentarer:

Lena sa...

Blir så glad när jag ser lilla Clara:) tänk att vi fick barnbarn nästan samtidigt, känns som om vi vore gamla bekanta:) Har ju kännt varandra länge nu genom våra bloggar:)Hon är så söt lilla Clara och visst svämmar farmor hjärtat över av kärlek. Idag har jag gjort "din" hallonpannacotta som jag ska ha till efterätt i morgon när våra unga och gamla kommer och grillar, hoppas den blir god:) Nu provar jag skicka igen, skrev nyss ett långt inlägg som försvann...grrr:) kram kram

Nina sa...

Mys-pys med goa Clara :) Sötnos!
Så vacker himlen kan vara! Kul att du kunde fånga den med kameran.
Ha nu en skön helg!
Kram Nina!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag brukade alltid så luktärter, vet inte varför jag slutat med det. Dom är ju så jättefina. Jag såg att himlen var orange här den kvällen också, blev jättefina foton du tog. Och så lilla Clara, hon är alltid söt.
Kramar
AnnaMaria

vita drömmar och svarta tassar sa...

Ja visst blir man glad över minsta lilla ord speciellt när man som jag inte hinner skriva till baks...vilken himmel! Lilla clara måste vara livets efterätt...så mysig hon ser ut..underbart i den åldern....lyckliga dig.....

Ha en fin dag!
kram wivi

Gunillasljusglimtar sa...

Ja då smälter man ju direkt! Söta Clara,lika fin som farmor! Du är så söt,för jag och min systerdotter har såå lika sätt gällande både inredning o detta med ett lager med presenter till allt o alla som kommer o roligt att ge bort,hihihi. Men du, en sak som gör att herregud dessa havretekakor BAKADE jag jämt som ung,kan det vara samma tro?
Tänk om du ville lägga ut receptet på din blogg gumman...Kramis ♥ Gunilla