tisdag 12 juli 2011


Idag har jag jobbat några timmar, på jobbet både regnade och åskade det till och från och i en lucka passade jag på att gå hem och hade tur för bara några minuter efter jag och Rozzi kom hem så vrääääkte det ner och regnade något kopiöst .. så vi lyckades pricka in luckan rätt .. =)

När älsklingen kom hem från jobbet tyckte han vi skulle åka till Waldens motor i Hallstahammar och titta på MC-stövlar till mig och Kevlar-jeans till honom. Och jag hittade precis en sån stövel jag ville ha till ett överkomligt pris, 1295:- är inte farligt för den här typen av stövlar... tack älskling för stövlarna!
Nicke hittade ett par Camouflagemönstrade kevlar-brallor som satt som en smäck på honom, så de köpte han till sig själv, de var dyrare än mina stövlar .. ha ha.

Efter jobbet fick jag ett ryck att baka igen, det var ju bak-väder .. =)
Jag prenumererar på tidningen Isabellas och hade sett reklam för den nya Kesellan med Hallonsmak och så var där ett recept på en Hallonpannacotta paj som såg så god ut. Så häromdagen köpte jag Hallon kesella och idag bakade jag pajen som finns på den här sidan om ni vill prova. Hallon plockade jag i trädgården i morse, det blev inte mer än ca 1,5 dl men det räckte till lite garnering i alla fall .. =)

Så i kväll har vi gottat oss med den goda pajen som är som en cheesecake, jättegod!

Nu ska jag nog inte jobba mer den här veckan så nu tar jag semester igen .. =)


Må så gott!
Kram Patricia

6 kommentarer:

Hanna sa...

Så gott det ser ut som det har bakat.
Kram
Hanna

Photo by Maria sa...

Snygga mc-stövlar.. Du blir värsta bönpallebruttan..

Så god den pajen ser ut.. Hallonkesellan har jag ätit som den är tillsammans med jordgubbar och glass, gott det med..

Sov gott nu och ha en bra onsdag..

Kram Mia

Gunillasljusglimtar sa...

Oj jasså det har åskat hos er då med ? Här har vi varit så förskonade de sista veckorna...Blixtra till på jobbet lördag natt,gud så rädd jag blev,fast det var en lampa i fönstret som blåste till golvet,då blixta glödlampan,hihi. Du den hallonkesellan är ju supergo! Kram på dej o tack för så gullig kommentar hos mej! ♥ Gunilla

Vardag och flärd sa...

Tack för receptet, måste pröva det med mina kära i helgen!
Snygga stövlar, du blir fin!
Kram Eva

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så snygga stövlar, du kommer bli tuff i dom. Jag har provar kesella med rabarber, den var jättegod. Ska prova hallon också, idag ska jag göra en pannkakstårta då skulle det nog passa bra.
Ha en fin sommardag
Kramar
AnnaMaria

Lena sa...

Snygga stövlar:) Den pajen ska jag gör till efterätt i helgen när vi ska grilla förstår att den var god, ser himmelsk ut:) kram kram