måndag 1 augusti 2011


Idag jobbade jag några timmar på f.m. och när jag kom hem var det så varmt så jag kände att jag står inte ut att gå hemme en dag till på semestern när det är så fint väder och så otroligt varmt.

Förstår inte att jag inte kommit på det tidigare .. vi har ju gått hemma hela semestern utan att komma någonstans, men så idag kom jag på att vi kan ju åka ut till mamma & pappas sommarstuga, det är ju bara ca 2½ mil dit och ligger helt underbart vid Arboga-ån, inga nära grannar, lugnt och fridfullt och vackert.

Så vi packade lite fika och åkte iväg, fram med solsängarna och sen ner i vattnet och bada .. premiärbadet för i år och gud så skönt det var!!!!!
När vi badat en stund la vi oss och gottade oss i solen .. så jätteskönt!

Rozzi gick och mös i vasskanten, hon gillar inte att bada här för det är så brant kant så hon kan inte gå ut i vattnet, så hon höll sig i kanten men blötte ner sig lite i alla fall så hon med fick svalka sig .. =)
Vi försökte locka i henne när vi simmade men hon sprang bara fram o tillbaks utan att våga sig i vattnet.

Utsikten från solsängarna ... sämre kan man ha det .. =)

Medan vi solade försökte vi få Rozzi att hålla sig i skuggan, men hon vill ju gärna ligga där vi är så vi fick mota bort henne hela tiden .. tokfia som inte förstår sitt eget bästa .. =)

Hon for omkring på ryggen o "kliade" sig flera gånger .. en favvo-sysselsättning .. =)
Rätt vad det var började hon böka runt på rygg i slänten ner mot ån och hon bara fortsatte neråt ...

..närmare o närmare ån ..


.. vi väntade bara på att hon skulle plumsa rakt ner över kanten rätt ner i ån .. ha ha


Hon fortsatte åla runt och morr-prata medan benen far som propellrar i luften ..


Nu är det nära tänkte vi ..
och väntade på plasket .. ha haOh shit .. det var nära ögat .. hon såg så kul ut när hon insåg att hon höll på att åka över kanten .. ha haÄlsklingen ligger och myser .. det kom några moln så det blev skugga, rätt skönt när det är så varmt som det varit idag .. =)

Framåt kvällningen plockade vi ihop och åkte hem och startade grillen och nu är vi mätta och goa i magen ... nu blir det slappa resten av kvällen .. det är ju semester .. =)

I morron blir det Thaimassage på f.m. och sen iväg och gratta svärfar som fyller år .. =)


Må så gott alla!!
Kram Patricia

6 kommentarer:

Lena sa...

Vilket härligt ställe:) lugn och ro sol och bad vad mer kan man begära:) Härliga Rozzi förstår att hon bjöd på härliga skratt:) kram kram

Hanna sa...

Så mysigt det ser ut.
Kram
Hanna

Nattmia sa...

Så härligt det såg ut att bara slappa vid å-kanten.. Skulle varit kul att se Rozzis min om hon druttat i.. ha ha..

Sov nu gott och ha sedan en fin tisdag..

Kram Mia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Där hade ni det bra, ni har ju ganska nära till sol och bad. Sola hemma i trädgården gör jag inte så mycket mitt i sommaren, blir alldeles för varmt. Det ska vara vatten i närheten, då känns det liksom inte så varmt. Det var nära att Rozzi fick sig ett dopp, kroppsspråket på sista bilden är kul.
Kramar
AnnaMaria

Gunillasljusglimtar sa...

Vilka härliga bilder du visar!! Vovven ser ut att må rätt gott! Tänk man behöver ej åka långt för att ha det mysigt! Hoppas du får en bra dag idag också nu...Kramis Gunilla

HÄLSOFOKUS sa...

Härligt hund- och människoliv en solig dag. Fina bilder, jag småskrattade när jag såg vovvens krumbuktande :-)