måndag 5 december 2011


Gomorron!

Ny vecka, ny dag och nya möjligheter .. =)

Under helgen har jag varit på kurs i Intuition och mentalt mediumskap. Vi har tränat på aura avläsning, psykometri och andekontakt och ja, man kan ju inte annat än bli fashinerad över att det faktiskt fungerar .. så himla häftigt så det är inte klokt.

Vi var ett gäng på 9 tjejer och hade jättekul tillsammans, vilka härliga tjejer.. =)
En av tjejerna fick in min mormor som gav mig ett så fint budskap så tårarna rann, det var en väldigt stark upplevelse, jag blev så himla glad .. =)

När jag kom hem i går eftermiddag så fick vi besök av lilla Clara med familj.
Båda mina söner är väldigt duktiga med datorer och i går skulle stora sonen byta fläkten på min lap-top som varit trasig några månader nu.. såhär såg min dator ut under en stund, inte annat än man blir lite orolig .. ha ha
Men fläkten som Nicke hade köpt hade så klart fel mått och passade inte, men Zebba smörjde upp den gamla och satt tillbaks den så det låter som den går lite lättare nu i alla fall. Och jodå, det är samma dator jag nu sitter och skriver vid .. hi hi

Clara var ju med, och hon har börjat gå helt själv nu, och nu ränner hon runt heeeela tiden, det är inte en lugn stund, hon tycker det är så roligt att gå nu när hon vågat ta steget fullt ut och gå utan stöd .. =)
Farmors lilla hjärtegull!

Snart dax att gå iväg och jobba och i kväll är det dags för att heala en vän .. är så glad att jag lärt mig healing, det är så roligt att kunna hjälpa andra .. =)

Ha nu en riktigt skön start på veckan!!
Kram Patricia

5 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Jag hade isär Johannas dato häromdagen men jag satte ihop den igen ganska snabbt, blåste bort dammet bara.. Men hennes fläkt är nog bortom räddning så det får bli en ny där..

Häftigt med healingen och jag är ju lika övertygad som du att det funkar, inte alla som är det..

Ha nu en fin start på veckan du med..

Kram Mia

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Det lät ju kul och spännande det där...
Och den lilla godingen i rosa klänning är ju så härlig, förstår att du får jaga omkring nu...
Kram
Marie

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Inte utan att man blir lite bekymrad, men sonen ser ut och vara proffs. Och så duktig Clara är, uppe och går, dom blir så stora plötsligt när dom börjar gå.
Kramar
AnnaMaria

Hem Ljufva Hem sa...

Ujujuj vilken datahög,inte dåligt att få ihop den.
Låter spännande med det du håller på med,men samtidigt lite skrämmande.Vågar inte titta på "det okända" längre för blir så påverkad så jag inbillar mig både det ena och det andra härhemma och blir så rädd så jag inte kan sova.
Kramiz.

Gunillasljusglimtar sa...

Då har du haft det härligt förstår jag..Oj laptopen,trodde den aldrig skulle funka,bra gjort av grabben,hihih...söta Clara,kul med dom sötingarna..Kramis Gunilla