lördag 10 december 2011


Idag har jag börjat med julbaket .. startade efter frukost med att göra farmors julkex .. men de blev lite för tjocka även om de inte ska vara så tunna som vanliga kex men de blev jäkligt goda i alla fall och det är ju huvudsaken .. ; )

Sen började jag slå in några julklappar .. är nästan klar med inköpen och det känns skönt .. =)

Och sen bakade jag lite till .. Saffrans skorpor med mandel .. så himla goda .. =)

Några får pryda den här gamla glas-burken och resten får ligga i plastbytta i skåpet ... =)

Sent i eftermiddag fick vi besök av Clara med familj. Det var väldigt varmt hos oss efter att ugnen gått hela dagen och värmen var på lite för mycket, så Clara fick ta av sig lite för att inte svettas ihjäl .. =)

Hon har fått en ny hobby .. hon går och plockar upp tuggbenen som ligger på golvet .. Rozzi brukar ha 2-3 ben på gång samtidigt ..

.. sen går hon och ger dem till hundarna och sen går hon och hämtar ett nytt ben och ger .. ha ha. Hon är för go den tösen .. kolla in hennes lockar .. hujedamig för att kamma henne när håret blir längre ... =)

Nu är det slappa i soffan som gäller .. =)

Må så gott!
Kram Patricia

4 kommentarer:

Gunillasljusglimtar sa...

Åh julkex lät intressant! Vad är det tro? Ser gott ut patricia! Visst är det gott att ha handlat färdigt julisarna...ha en fin 3.e advent gumman kram Gunilla

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Skönt och ha julklapparna klara, det är nästan det som är stressigast. Och Clara har så söta ljusa lockar, härligt att hon och Rozzi är såna kompisar.
Kramar
AnnaMaria

Anne sa...

De dära julkexen ser ju trevliga ut. Dessutom så är jag inne i en bakperiod just nu, hur det nu kan komma sig..;-) delar du med dig av receptet eller..=)

Visst är de rara de små liven, har ju som bekant en 2,5åring som styr och ställer här hemma.

Kram Anne

Vardag och flärd sa...

Så duktig du varit! Och lilla Clara är en gullunge!
Kram Eva