måndag 23 januari 2012


Nu har jag inte varit in här på ett tag igen ..
vart tar dagarna vägen? .. =)
Nåväl, förra veckan var vi och köpte en TV-fåtölj till gubben, hans gamla hade gått sönder och den här var ju betydligt snyggare än den gamla, och riktigt skön är den med. Jag och Rozzi har okupperat soffan så därför har han fåtölj .. =D

Och så var jag och köpte ännu en tavelhylla till salongen, den rakt fram. Köpte en till som inte kommit upp än, den ska sitta under den till vänster och där ska jag ha lite "må-bra"-böcker stå, tänkte jag .. =)

Tog med kameran ut en dag .. tänk Taklöken strävar mot solen och kämpar i snön .. =)


Och inne blommar Azalean så fint som jag fick på nyårsafton, är glad för varje dag den är fin för jag brukar inte klara dem så länge .. =)

Och tulpaner har så klart fått komma hem till köksbordet, det ger en känsla av att våren är i sikte .. snaaaart! .. =)


Och i helgen fick jag ny jobb-mobil. Hej och hå va jobbigt det är innan man får ordning på alla kontakter och lär sig hur allt fungerar i en ny telefon, samma visa varje gång, tur det inte sker så ofta .. =)
Men idag känns det som jag har läget lite under kontroll i alla fall .. ha ha

Må så gott alla goa och glada!
Kram Patricia

6 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vad skoj med lite nya saker.Här var det länge sedan jag var och hälsade på.Fina blommor du visar.Ha en skön och härlig måndag vännen.Kramar Rita ♥

Lilla Kullan sa...

Härliga bilder. Fåtöljen ser skön ut.:-) Kram Stina

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Fin mobil, skulle vara roligt och ha en sån. Jag har en från dinosauriernas tid! Så mysigt du har i din lokal, fint med hyllor och alla ljus.
Ha en bra vecka
Kramar
AnnaMaria

Photo by Maria sa...

Så mysigt nere i ditt lilla kryp in..

Som jag med bloggen, har inte riktigt funnits tid..

Ha nu en bra start på veckan..

Kram Mia

Gunillasljusglimtar sa...

Hej gumman! Jaa inte är det lätt inte för två noviser när di ska strosa runt på Ikea!Fin fotölj hörrudu..Ja dom glasen var fina faktiskt,kul med lite nytt! ha det gott kramis Gunilla

Vardag och flärd sa...

Jag har en sån telefon och jad blir galen på den! Nästan att jag slänger den i väggen, vill ha en gammal hederlig knapptelefon. Men du får gärna hjälpa mig när du blir duktig på din.
Kram Eva