lördag 14 januari 2012


Vaknade till strålande solsken i morse, eller ja solen hade ju inte hunnit upp så högt när jag klev upp men ljust var det i alla fall .. =)
Tog med mig kameran ut när jag gick ut med Rozzi, för att se om det var några fåglar som ville bli fotade, men de höll sig i buskarna så de gick inte att fota.
Men så hörde jag ett välbekant kvitter .. det satt en flock Sidensvansar på vår TV-antenn och värmde sig i de första solstrålarna som lagom nådde dit när solen gick upp över skogen .. =)

I går kväll var vi på utflykt .. vi var till Kumla och köpte 2 fåtöljer som jag hade hittat billigt på Blocket. Och häromdagen var vi till Rusta och köpte ytterligare en tavelhylla till butiken, så i morse satte jag gubben i jobb och vi fick upp hyllan på väggen och sen kunde jag städa och fixa med de nya fåtöljerna .. =)

För i morron har jag öppet i butiken klockan 11-14 och har stor Underklädes REA. Så behandlingsbänken har fått packas undan för att göra plats för (förhoppningsvis) många kunder .. =)

Fåtöljerna ville jag ha för att dels kunna sitta och prata med mina behandlingskunder före eller efter behandling, men även för att jag vill sitta bekvämt när jag jobbar med distanshealing eller om jag vill sitta och meditera där nere.. =)

Jag känner mig jättenöjd och det blev så mysigt där nere i mitt lilla kryp-in .. =)

Önskar er alla en fortsatt skön helg!
Och ni som bor i närheten är självklart välkomna till butiken i morron.. ; )

Kram Patricia

5 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Du har jättemysigt, skönt och sitta på fårskinn. Och fåtöljerna är ett fynd, önskar jag kunde göra lite fynd också. Håller på och budar på ett litet bord, men det är flera som flåsar mig i nacken! Hoppas det kommer massor med kunder imorgon.
Ha en mysig lördag
Kramar
AnnaMaria

Hem Ljufva Hem sa...

Så trivsamt du gör det i ditt lilla krypin.Kul att pyssla därnere.
Har inte sett en enda sidensvans i år tyvärr och jag tycker hemskt mkt om de där fåglarna...
Trevlig helg och kram.

Photo by Maria sa...

Det ser verkligen välkomnande ut, blev ju hur bra som helst..

Hoppas du i detta nu sover gott och vaknar till ännu en solig morgon..

ha en fin dag..

Kram Mia

Uttan sa...

Så fint Du/Ni har gjort. De fåtöljerna är sköna Vi har två i stora rummet de är både lätta att flyttarunt och mysiga att gunga lite i....men tyvärr är en brun och en i samma träslag som Ni har iofs så är det samma klädsel men det strör mej lite....

Ha det gott!

Kram!

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Det ser jättehärligt ut med fårskinn och fåtöljer, det gillar nog dina kunder. Det skulle jag göra.
Kram
Marie