tisdag 26 maj 2009

Gårdagens Tjejkväll


Idag känner jag att jag lever, min kropp tycker inte om mig idag... har knappt kunnat sova pga värken och inte känns det bättre nu på morronen. Men jag vet ju varför, det är för att jag var igång för mycket igår för att jag var med och arrangerade en Tjejkväll i Köping i går.

På förmiddagen var jag och en av tjejerna som också var med och arrangerade, till affären och köpte en massa snacks, frukt och dryck att bjuda på under kvällen, sen hem och packa alla kläder och in med dem i bilen. Sen försökte jag vila en stund på e.m. innan det var dags att göra sig i ordning och åka till Köping.

Väl på plats så ska ju allt packas upp, sen står man ju i stort sett hela Tjejkvällen, även om det nu bara är 2 timmar så är det mycket för min arma kropp, och sen ska allt packas ihop igen och in i bilen. Ett stort Tack till min vän Tone som också var med på Tjejkvällen, som var gullig och hjälpte mig att bära mina saker till och från bilen.

Här kommer lite bilder från kvällen, så här såg det ut när vi började få upp alla våra saker. Vi var 10 utställare som representerade olika företag och produkter.


Och så här såg det ut när jag fått upp mina kläder och ett bord med kataloger och information...


Och så här fint hade söta Rim från Zonza dekorerat med frukten vi köpt för att bjuda på...Och jag var lägligt placerad vid "gotte-bordet"... =)


Och här en bild från när Helena och Niina (som också säljer underkläder precis som jag) berättade om hur det är att ha en Underklädesvisning med BH-skola.


Det var lite om vad som hände i går...
Idag blir det vila under dagen så att jag orkar jobba på mitt vanliga jobb i kväll, jag börjar jobba klockan 17 så jag har ju några timmar på mig. Solen skiner så jag kommer garanterat att ligga en stund ute i solen... =D

Önskar er alla en skön tisdag!8 kommentarer:

Uttan sa...

Ja jag förstår att det måste kännas idag.....
så mycket som du måste fått jobbat för den här kvällen.Men det verkar varit lyckat och då känns iallafall det bra.Hoppas du fick lite beställningar.
Här skiner solen också och vi laddar för en liten cykel tur till Gräsö men i lagom lugn takt så jag orkar.Vi har hela dagen på oss.
Sköt om dej idag nu och hoppas du får njuta av solen.
Kramar!

Nattmia sa...

Hoppas du snart mår bättre i din kropp..
Men ni verkade hat en trevlig och mysig tjejträff och jag hoppas du fick lite sålt med.. Det gottebordet såg ju mumsigt ut och rätt nyttigt :-)

Vila nu så du snart mår bättre..

Kram
Mia

hemma hos lilla mej sa...

Vad mysigt,men jag förstår att det kännd idag.Hoppas du fick lite beställningar.Ha en skön dag och ta det lugnt nu innan du ska jobba.Ha det gott kramiz ~~~~RITA~~~~~~.

Hemma på Landet sa...

Jag känner igen den där dagen-efter-värken. Fy!...och så tröttheten så man ser i vindo.;-) Kramis

Vardagens guldkorn sa...

Hoppas det känns bätte nu! Visst är det skönt att hinna lite innan jobbet, speciellt när det är så soligt och fint och man kan "titta på solen" en stund.
Kram Linda

Lena sa...

Det bor nog en kämpe i dig kan jag tro;)ständig värk förstår nog ingen egentligen som inte har haft det...Hoppas det känns lite bättre när du vilat dig lite. Såg väldigt snyggt ut med klädvisningen:) kram kram

Lantligt i stan sa...

Hoppas du känner dig bättre nu i kroppen! Fast väldans trevligt verkar ni haft! Blev så sugen på gottebordet med alla godsaker!
Börjar bli läggdags nu... Zzzz...
Kram Anki

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Hej Patricia!
Det var mycket att läsa ifatt här, nu när jag inte varit här på några dagar...
Du har haft mycket att göra ser jag, och en massa roligt har du haft! Det behöver man!
Såg att det blev såå fint med paviljongen, och jag tackar för att du upplyste om var jag kan köpa den, och du svarade såå snabbt! Tack snälla!
Ska titta i helgen, hur det kan tänkas bli ute på landet där jag funderar på att den ska vara... lite spännande faktiskt!
Ha det så bra!
Kram
Marie