söndag 31 maj 2009

Uuuunderbar helg!!!!!!!


VILKEN UNDERBAR HELG vi haft...vilket väder..vilket sällskap...vilken mat..vinet...tårtan...mmmm...allt har varit underbart förutom att tiden gick för fort och helgen tog slut aldeles för tidigt... =)

I lördags packade vi in det sista och hakade på husvagnen bak bilen och for iväg till lillebrors sommarstuga. När vi kom fram fick vi kaffe och tårta för min goa svägerska skulle fylla år idag söndag men vi firade henne på engång när vi kom ut...inget att spara på... =)

Efter kaffet satt vi och mös i solen en stund, hundarna lufsade runt på tomten och här ser ni coolaste golden-killen ELIS (10 år gammal) softa med lillhusse Jonas solbrillor... =) Yoo..whats up!


Efter att ha softat i solen ett tag tyckte killarna att det var dags att ta båten ut och FISKA ett tag...så här far de iväg...och lämnar oss tjejer kvar själva i stugan...


Vilket vi inte hade något emot...efter en stund dukade vi upp lite gott VIN, KEX och några goda OSTAR i trädgården...så vi klagade inte de timmar de var ute på sjön... =)
En underbar stund med mina älskade GOA SVÄGERSKOR...solsken, en massa prat, skratt, gott vin och lite tilltugg...livet är underbart!


Mmmm....LIVET ÄR GOTT ATT LEVA!!


När "gubbarna" var tillbaks från fisketuren kom Nicke farandes med en SNOK som han hittat i strandkanten. Nicke har haft orm tidigare och är van att hantera dem så den slingrade sig lugn och bekväm i hans händer...själv tycker jag de är vackrast på avstånd...
VACKER UTSIKT från trädgården i stugan...Hjälmaren ligger i stort sett spegelblank


Älsklingen njuter i KVÄLLSOLEN...innan vi startar grillen.


Efter att ha grillat, druckit lite gott vin och suttit och pratat bort några timmar så blev det sovdags...

Ny dag, söndag och ännu varmare...och i denna värme satte gubbarna igång och jobbade med Magnus & Annes VÄXTHUS PROJEKT. De ska ha ett fint växthus bredvid stugan, som ska vara som ett uterum att sitta och mysa i...det kommer nog att bli jättebra när det blir klart. Rozzi är med och bevakar att de gör som de ska... =)


På eftermiddagen tog jag en vända med kameran i trädgården och fotade lite BLOMMOR... vet inte vad detta är men SÖT är den.


En lite söt FÖRJÄTMIGEJ...


Och en annan blomma som jag inte vet vad den heter...


Och en till... =)


Rozzi har varit i vattnet till o från hela helgen, skönt för hundarna att kunna svalka sig i värmen...här ligger hon och softar i skuggan och kollar vad vi andra pysslar med, alltid något som händer, gubbar som jobbar, ungar som leker och vi käringar som tjattrar och skrattar.. =)


När vi kom hem i kväll var det bara att kasta sig i duschen och åka ner till mamma och fira MORS DAG som avslutning på helgen och nu är det dags att gå och lägga sig så man kommer upp till jobbet i morron bitti.

Hoppas ni alla haft en lika underbar helg!!!

7 kommentarer:

cathrine sa...

En sån som Nicke håller i hittade Aki på tomten han trodde det va en huggorm ,men jag konstaterade snok..men huvudet va bort bitet så en katt som dragit hem.den Låter som en sjön helg..Fiska det va längesedan....

Uttan sa...

Vilken fantastisk helg Du haft!

Ja det är underbart när man kan ta vara på livet och njuta.
Fina bilder nog är det härligt med vatten det blir så mycket sommar då.
I dag ska jag och dottern besöka en handelsträdgård i sala och köpa lite blommor.
Sen blir det trädgårdsjobb så mycket man orkar.
Ha en fina dag i solen...
Kramar!

hemma hos lilla mej sa...

Vad mysigt du har haft det.När man har vatten omkring sej tycker ja det blir mer sommar.Vad gott ost och vin och svägerskans goa sällskap.Vilket väder vi har haft .Helt underbart.Ha en skön måndag.kramiz ~~~~RITA~~~~~.

Lisas torp sa...

Vilka härlig bilder du visar!
Visst blir livet helt annorlunda och lättlevt när vi har sommar och man kan vara ute - och ååååh, så man njuter!

Att ni njöt kan man verkligen förstå, det framgår av dina fina bilder!
Kram
Lisa

Hemma på Landet sa...

Den där hunden alltså. Blir lika glad varje gång man ser den.;-) Fina bilder.Kram

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ser att du haft en bra helg, härligt med ost och vin. Och goa vovvar har du runt dig där. Inte lika go var snoken, där rullade jag förbi himla snabbt... Kul att du är med och tävlar.
Kram till dig
AnnaMaria

Lena sa...

Vilket kanonställe att ha sommarstuga på, så fint, en härlig helg du haft:) hundarna såg ut att trivas lika bra de också.. Många kramar. Lena