onsdag 3 juni 2009

Onsdag...


Det blev inte många timmar sömn i natt, har haft sån jobbig värk i benen och fötterna och mest legat och snurrat i sängen. Fick även känningar av astman en sväng och fick gå upp och inhallera vid 3-tiden men somnade sen en stund efter 4 i morse....och låg till 9.45 innan jag klev upp ur sängen.

Jag har inte haft besvär av astman sen jag var tonåring och nu när jag åkte på luftrörskatarren för 1½ månad sen kom den tillbaks och jag får inhallera regelbundet...skumt!

Jag har mest softat i soffan idag, läst bloggar, tittat på TV men även tvättat en maskin tvätt och sorterat papper på kontoret. Är ju ledig idag och i morron som tur är.

Men sen kom belöningen... i kväll har vår kära Thai kompis varit här och gett mig och gubben THAIMASSAGE...en hel timme helkroppsmassage. Det är ju jätteskönt även om det gör väldigt ont där jag har ont men gör gott i långa loppet, men just nu har jag riktigt jobbigt ont för det sätter ju fart på cirkulation och en massa annat så just nu känner jag mig som jag har blivit överkörd av en ångvält.


Hoppas ni alla haft en bra onsdag!


9 kommentarer:

Vardagslycka sa...

Åh, det låter härligt med thaimassage! Vad bra ni har det med en "egen" massör, det är skönt att unna sig det.
Jag är ganska mör i kroppen idag, vi har haft full fart i butiken och sen körde Timo och jag ett städrace här hemma ikväll och det var verkligen välbehövligt. Det tog emot innan vi började men nu känns det jätteskönt.
Ha en fortsatt fin vecka.
Kram, kram Carina

Pia..... sa...

Hejsan..åååså gôtt detta lät..med thaimassage...ljuvligt..skulle passat mej det nu..med ledbrutna kroppsdelar..har som du värk båd här och där..artros och litt mer..)..med andra ord, jämna plågor.har du gjort nåra buller nu ikväll då??..lätt gjort och gôtt ärre..kram..PIA

Uttan sa...

Vädret det måste vara vädret lite iallfall för jag har också ont och fick febertopp i gårkväll.Het dusch,sängen kl 19.00 med 3 filtar på täcket och vetevärmare i sängen. Men det var skönt.Så efter en stund kunde jag gå upp och blogga lite....
Massage låter ljuvligt...men inget för mej tyvärr bara handpå läggning.
Hoppas Du har en bättre dag i dag!
Kramar!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Tur att du är ledig och kan pyssla om dig. Jobbigt och inte få sova, hoppas ångvälten inte känns så illa nu, tycker synd om dig, du har mycket och tampas med. Lite bloggande är väl alltid bra. Ta en slappdag i soffan, fika och en bra tidning.
Kram till dig
AnnaMaria

Lena sa...

Hallå, Hoppas massagen gjorde nytta för din värkande kropp. Att inte kunna sova är hemskt nätterna blir hur långa som helst och dagen suddig... kramis

Hemma på Landet sa...

Vad jobbigt med värken.
Ta det lugnt nu. Hoppas att du blir bättre snart.:-) kram

Vardagens guldkorn sa...

Låter som en kämpig natt, hoppas det blir bättre nu efter massagen!
Jodå, jag kom ut på en promenad, 60 minuter med stavarna, känns härligt när det är gjort, å med trevligt sällskap går tiden fort! Må så gott!
Kram Linda

Ainosofia sa...

Wonderful blog <3

ainosofia from Finland

Hannahs Bod sa...

Tjohej du rara tjej!! Tack föe alla kommentarer hos mig, jag blir sååå glad.
Hoppas att din värk snart går över, må nu såå gott och ha det så bra.
Kram Hannah