söndag 28 juni 2009

Solig söndag...


Puh!! ... va det har varit varmt idag...
Vi har haft 28 grader i skuggan när jag kollat..galet varmt!!

I går kväll bestämde vi oss för att hälsa på i svärfars sommarstuga utanför Norberg... Så när frukost och morrondusch var avklarat så for vi iväg i värmen... puh!

Framme blev det kaffe och en pratstund, jag tror inte vi träffat svärfar & bonus-svärmor + älsklingens farmor & farfar (som oxå var i stugan) sen slutet av April.

När vi fikat klart var jag tvungen att ta en vända med kameran runt en av rabatterna, för där växte blanda annat flera stånd med underbara Pioner...


Och stora fång av denna gamla underbara växt...Stjärnklocka. Jag ska ta mig ett skott nästa gång vi åker dit, vill ha såna här hemma.


Rozzi var självklart med...och inte skulle jag vilja vara hund i den här värmen...
Men vi svalkade henne ett par gånger genom att "dränka" henne med kallt vatten så hon kylde ner sig...


Det bjöds både på middag och efterrät och en massa prat... =)

Och framåt kvällningen bar det åter iväg hemöver igen. Och nu sitter jag under takfläkten och totar ihop inlägget...sen bär det isäng, jag är trött efter en dag ute i högsommarvärmen.. =)


Hoppas ni alla haft en härlig helg!

6 kommentarer:

♥ FRÖKEN NATTUGGLA ♥ sa...

En varm men trivsam dag för dig...åka bil i värmen är inget som lockar varken mig eller vovve just nu så det blir mest till att uppfinna skuggan och sitta där...tänker på de som strävar på på mitt jobb just nu...där brukar bli HEEEMSKT varmt och det brukar vara ganska så jobbigt varma sommardagar där...då är jag glad att jag är hemma och pustar i min egen värme...kramiz...

hemma hos lilla mej sa...

Vad kul att bara få infall och åka i väg.Låter som ni haft en kanondag mysigt.ja nu är det sommar och varmt.Men jag njuter och tycker det är härligt.Kommer ju aldrig in på kvällen för det är ju bara så himla mysigt och skönt.Hoppas att du kan sova gott vännen och ha en skän måndag kramiz ~~~~RITA~~~~.

Anne sa...

Låter som om ni haft en helmysig dag.
Jag försöker kyla ner min hund med vatten på dagen nu oxå, men han blir så otroligt sur på mig så han tittar inte åt mig på flera timmar efteråt...

Ha en go dag i värmen.

Anne

Uttan sa...

Ja nog är det varmt allt!
Mannen badade Manne i går men han e knasig den vovven han ligger gärna i solen.....
Jag älskar solen men vill helst hålla mej i skuggan....
Jag är bättre nu igen men har en envis hosta kvar och den får man väl ha ett tag för har man problem med andningen ivanliga fall så blir det ju så.
Annars är jag mest lat tycker jag.
Ha en skön sommardag min Vän!
Kram!

Nattmia sa...

En mysig dag hade ni igår ser jag och lika vackra bilder som vanligt :-)

Ha nu en bra fortsättning på denna varma dag..

Kram
Mia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Nej det är nog inte lätt och vara vovve nu, man får spola dom i vatten, eller så kan dom stå i en balja med vatten. Tänk om hela sommaren blir så här varm.. tanken svindlar lite. Kvällarna då är det skönt. Idag satt vi i bilkö hem från jobbet jättelänge, det var en bil som brann!! Ha det gott
Kramis AnnaMaria